Suşehri Myo Dernek Yönetimi Başkan Sel'i Ziyaret Etti

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti

Suşehri Myo Dernek Yönetimi Başkan Sel'i Ziyaret Etti
Sivas'ın Suşehri ilçesinde Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.
Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nun sorunlarını ve 4 yıllık açılacak olan Sağlık Yüksek Okulu'nun temelinin atılmasıyla ilgili ilk adımlarının gerçekleşmesi çerçevesinde yapılan ziyarette Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Nihat Aksu yaptığı açıklamada sosyal faaliyetlerin çoğaltılması konusunda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının gerektiğini vurgulayarak, "Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulumuzun fiziki sorunlarıyla birlikte okulumuzda okuyan öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitimlerini sürdürebilmeleri için ve sosyal faaliyetlerin çoğaltılması konusunda yeni dernek yönetimimiz ile okul idaresinin dayanışmasını sağlamaya çalışacağız. Yüksek okulumuzun acil ihtiyacı olan bilgisayar laboratuarının da bir an önce tüm altyapı çalışmalarının tamamlanması gerekmektedir. Bu konuda da belediye başkanımız Sedat Sel'den destek talebinde bulunduk" dedi.
Toplantıda kısa bir konuşma yapan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Süşehri'nin eğitime verdiği önem doğrultusunda olumlu adımlar attığını belirterek, "Yeni dernek yönetimini tebrik ediyorum. Okulumuzun sorunlarıyla ilgili düşüncelerini karşılıklı fikir alışverişiyle geliştirmeye çalışacağız. Suşehri eğitime verdiği önem doğrultusunda iyi adımlar atmaya başladı. Suşehri Meslek Yüksek Okulu'nun geç kalmış bazı konularda eksiklikleri görülmektedir. İlçe idarecilerimiz, sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerimiz, esnaflarımız, iş adamlarımız ve yeni oluşturulan derneğimiz ile birlikte okulumuzun tüm sorunlarını çözüme kavuşturmanın mücadelesini vereceğiz. Öğrencilerimizin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmeleri için sosyal alanların çoğaltılması ve fiziki yapıların düzeltilmesi yönünde ve en önemlisi 4 yıllık sağlık yüksek okulunun bir an önce temelinin atılmasını sağlamalıyız. Ben Suşehri Belediye Başkanı olarak elimden gelen gayreti bu doğrultuda Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneğine vermeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.