Ödemiş'in Caddeleri Ve Meydanları Süs Bitkinlerinin Vitrini Olacak

Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ilçedeki yoğunluğun caddelerdeki ışıklandırma direklerine yörede yetişen süs bitkilerinin yer aldığı saksılar yerleştirdi

Ödemiş'in Caddeleri Ve Meydanları Süs Bitkinlerinin Vitrini Olacak
Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ilçedeki yoğunluğun caddelerdeki ışıklandırma direklerine yörede yetişen süs bitkilerinin yer aldığı saksılar yerleştirdi. Ayrıca ilçenin girişi olan Ulus Meydanı'ndaki anıtın çevresine de içinde saksıların yer aldığı 2 kelebek ve 3 uğur böceği monte edildi.
Toplam bin 600 Türk Lirası maliyeti ile Ödemiş'in önemli caddelerinden olan Saracoğlu, Mithatpaşa, Atatürk Caddeleri'ndeki ışıklandırma direklerine monte edilen saksılar caddeleri renklendirmeye başlarken, bazı vatandaşların bu saksıları daha ilk günden evlerine götürmesi tepki topladı. Ödemiş'in cadde ve meydanlarının Ödemiş ve havzanın önemli bir değeri olan süs bitkilerine vitrin olacağını belirten Ödemiş Belediye Başkanlığı Teknik Danışmanı Ali Türer; "Son derece düşük bir maliyetle yaptığımız bu düzenleme ile hem caddelerimiz renklenecek, hem de yöremizin önemli bir ürünü haline gelen süs bitkileri ilçemize dışarıdan geleceklere seralara gitmeden caddelerde gösterilecek. Ödemiş belediyesi olarak Bayındırlı süs bitkisi üreticilerine destek olmak istedik. Ödemiş caddeleri rengarenk bir vitrin olacak. Ulus Meydanı'ndaki kelebek ve uğur böceği maketleri aynı zamanda ışıklandırılarak ilçemizin cazibe merkezine yakışır bir hale getirildi. Bitkilerimizin bakımlarını Belediyemiz Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri yapacak" dedi.