Milletvekile Erbay, Halkın İçinde

AK Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, Gümüşova ilçesinde esnafı gezdi sorunu olan vatandaşların sorunlarını dinledi çözüm bulmaya çalıştı.

Milletvekile Erbay, Halkın İçinde
AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Erbay, bu hafta Gümüşova ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla tek ilgilenen Erbay, bir vatandaşın Cumayeri ilçesinde yapılacak olan barajla ilgili istimlakların ne zaman yapılacağını sordu. Ardından Ankara'yı arayan Milletvekili Erbay, "DSİ bir çalışması. Proje safhasında devam ediyor. Proje çalışmaları ilerliyor. Projenin bitimi ve istimlak çalışmalarına daha gelinmemiş" dedi.
Geçmiş yıllarda engelli olan çocuğuna bakamadığı gerekçesi ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çocuğu alındığını ve Rize'ye yerleştirildiğini belirten baba Yaşar Sadak "Yeniden bir düzen kurdum çocuğumu almak istiyorum" dedi. Bunun üzerine Milletvekili Erbay, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Çakır'ı arayarak durum hakkında bilgiler aldı ve çocuğun aileye verilmesi için gerekli incelemenin yapılmasını istedi. Erbay "Burada devlet sizden çok çocuğu düşünüyor. Sizde bir baba olarak çocuğunuzu istiyorsunuz. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra değerlendirilecek" diyarek vatandaşı bilgilendirdi.