Mhp Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın Sözlerine Tepki Gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın sözlerine tepki gösterdi.

Mhp Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın Sözlerine Tepki Gösterdi
MHP M,Milletvekili Beytullah Asil,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Özaydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Burada açıklama yapan Asil, "terör konusunda herkes üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.
MHP Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın yaptığı hareketler ve söylemleri nedeniyle Türk milletinin güvenini kaybettiğini ve istifa etmesi gerektiğini söyledi.
"İktidar kanadının terör biterse MHP'de biter sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu cevaplayan Asil şöyle konuştu: "Bu söz İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın sözüdür. İçişleri Bakanı'nın bu noktadaki sabıkasını herkes biliyor. MHP 42 yıldır bu ülkenin tüm vatandaşlarını kardeş olarak gören bir hareketin temsilcisidir. MHP bu ülkede yaşayan 72 milyonun birinin dahi burunun kanamasını istemez. MHP'yi terörden medet uman bir siyasi parti olarak gören siyasi zihniyetleri sakat ve hasta zihniyet olarak görüyoruz. İçişleri Bakanı yaptığı hareketler ve söylemleri nedeniyle Türk milletinin güvenini kaybetmiştir. Bakan hemen istifa etmelidir."