Meyveciler Birliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Samsun Vezirköprü Meyve Üreticileri Birliği 2. yıllık olağan genel kurul toplantısı Avcılar Kulübü Derneği'nde yapıldı.

Meyveciler Birliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Toplantıya Samsun İl Tarım Müdürlüğü Destekleme Şube Müdürü Recep Kırbaç, İl Tarım Müdürlüğü mühendisi Muhammet Öztürk, İlçe Tarım Müdürü Dursun Okur, Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Rahim Sayar, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından 2010 yılı faaliyet raporu, 2011 yılı tahmini bütçesi, üye aidatlarının tutarı ve ödenmeyen aidat alacaklarının tahsili ve soğuk hava deposu ve meyve ambalajlama makinesi alımı konuları görüşüldü.
Mevcut Başkan Rahim Sayar başka aday olmadığından oy birliği ile yeniden başkan seçilirken, Adnan Uluçay, Uğur Yazıcı, İbrahim Ulu, Ali Yaman ve Rasim Çakıcı yönetim kurulu üyeliklerine getirildi. Yeniden başkan seçilen Rahim Sayar, "Zor şartlarda da olsa dernek faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyoruz. Şu anda maalesef tabela birliğiyiz. Soğuk hava depomuz olmadığından meyvelerimizi bekletemiyoruz. Vezirköprü'de soğuk hava deposuna ihtiyacımız var. Sizlerin de önerileriniz ve desteğinizle derneğimizi daha aktif hale getirebiliriz" dedi.
İl Tarım Müdürlüğü Destekleme Şube Müdürü Recep Kırbaç da, "Kırsal Kalkınma Destekleme Programı kapsamında gerek bireysel gerekse birlik olarak proje hazırlayabilirsiniz" ^diye konuştu.