Korsan Taksici Mobese'den Kaçamadı

Kayseri'de korsan taksici ile 3 gün boyunca kayıp olan çocukların bulunma anı, MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.

Kayseri'de şehir merkezini kontrol altında tutan MOBESE kameralarına ilginç görüntüler takıldı. MOBESE kameraları, plakası ile kapının üzerinde yazılı olan plaka farklı olan bir korsan taksiyi tespit etti. Bunun üzerine kısa sürede olay yerine sevk edilen polis ekipleri, otomobili ve taksiciyi incelemeye aldı.
Kameraların kayıt ettiği diğer bir görüntü ise, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kazaların nasıl meydana geldiğini gözler önüne serdi. İstasyon Caddesi'nde kırmızı ışıkta geçen bir otomobil, ani bir manevra ile yayalara çarpmaktan son anda kurtuldu.
Kayseri'de evden kaçan ve 3 gün boyunca aranan kayıp çocuklar da MOBESE kameralarına takıldı. Kameralar tarafından tespit edilen çocukların bulunduğu yere yönlendirilen polis ekibi, hummalı arama çalışmalarına son noktayı koydu. Polis otosuna bindirilen çocuklar, ailelerine teslim edildi.
Veterinerlik Kavşağı'nda kaydedilen görüntülerde ise, trafik polisinin uygulamasından kaçan bir otomobil tespit edildi. Uygulamadan geri geri giderek kaçmaya çalışan otomobil, MOBESE kameralarını takip eden polis memurlarının uygulama yapan polis ekiplerine haber vermesiyle yakalandı.