Kadınlardan Aeorobik Ve Pilates Kursuna Büyük İlgi

Denizli Belediyesi tarafından Fatih Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde açılan kadınlara yönelik ücretsiz aerobik, step ve pilates kursları büyük ilgi görüyor.

Kadınlardan Aeorobik Ve Pilates Kursuna Büyük İlgi
Denizli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından açılan ve uzman kontrolünde gerçekleştirilen kurslara kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Denizlili kadınları spor yaptıkları alanda ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Sağlık İşleri Müdürü Dr. Özcan Karet, kurslara gösterdikleri ilgiden dolayı kadınları kutladı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, "Ev kadınları spor yaparak boş zamanlarını değerlendirme imkanına kavuştu.
Fatih Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde gerçekleştirdiğimiz kursa katılanlar kendilerini daha sağlıklı ve mutlu hissetmeye başladıklarını, zayıflamanın yanı sıra birçok rahatsızlıklarının ortadan kalktığını söylüyor" dedi. Amaçlarının herkesin spor yapmasını sağlamak olduğunu ifade eden Gökoğlan, kursun diğer mahallelerde bulunan bilgi evi ve kurs merkezlerinde de en kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi.
Pekçok ev kadının spor yapmak istemesine rağmen imkansızlıklar nedeniyle yapamadığını belirten Denizli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Özcan Karet ise, "Biz mümkün olduğunca bu konuda vatandaşın ayağına gideceğiz. Spor hocalarının eşliğinde herkesin, özellikle ev kadınlarının ücretsiz spor yapmalarını sağlayacağız. Bu kursların artması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.