İl Genel Meclisi 2011 Yılı Ocak Ayı Toplantıları Başladı

Karabük İl Genel Meclisi'nin 2011 yılı Ocak ayı toplantılarının ilki Meclis Başkanı Hüsnü Özcan başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi 2011 Yılı Ocak Ayı Toplantıları Başladı
Toplantıya AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun'da katıldı. Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak, "2010 yılında birçok önemli proje imza atık. Yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var. Eksikliklerimizi biliyoruz.2011 yılında bu eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız" dedi.
İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun da yaptığı konuşmada, 2010 yılı içinde gelen ödenekler çerçevesinde uyumlu bir çalışma ile güzel işler yapıldığını, 2011 yılında aynı şekilde çalışmalara devam edileceğini söyledi. 1.12.2010 itibarıyla 20 milyon 657 bin TL ödenek geldiğini, yine 2010 yılının son gününde 5 milyon 657 bin daha ek ödenek geldiğini belirten Genel Sekreter Mehmet Uzun, ödenek sıkıntısı olmadığını ifade etti. AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, KÖYDES kapsamında beş yılda gelen ödeneklerle bugün köylerin, yol, içme suyu, sulama ve kanalizasyon gibi sorunlarının kalmadığını belirterek, "Artık şehirde ne varsa köyde de var. Artık köylerimizde insanlar rahatça yaşamlarını sürdürebilmekte. Bugün artık köylerimiz çocuk parkı, köy konağı gibi talepleri var. Bunları da yerine getireceğiz" dedi.
Konuşmalarının ardından gündemin ilk maddesi gereğince denetim komisyonu üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan gizli oylama sonrasında beş kişilik denetim komisyonu üyeliklerine Hüsnü Özcan, Seyfettin Dikmen, Muharrem Öter, İhsan Şerefli, İsmail Alpaslan seçildiler.