Henden'den Çimenoğlu'na Ziyaret

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Henden'den Çimenoğlu'na Ziyaret
Prof. Dr. Zekai Güner'in, "Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı" olarak görevlendirilmesinin ardından, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görevlendirilen Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, yeni görevi nedeniyle başladığı nezaket ziyaretlerine Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile devam etti. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Prof. Dr. Zekai Güner'in Alaplı'daki görevinden ayrılmasına üzüldüklerini, ancak yerine bu göreve atanan Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden'in de bu görevi başarıyla sürdürebilecek bilgi, deneyim ve tecrübeye sahip, bölgenin de yakından tanıdığı değerli bir akademisyen olduğunu belirterek, "Rıfkı hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyoruz ki, çok başarılı olacak ve uzun yıllar Meslek Yüksek Okulu'na hizmet verecektir" dedi.
Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden de, üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmek için elinden gelen çalışmayı göstereceğini belirterek, "Samimi temennileriniz ve destekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ziyarette ayrıca Yüksekokul Genel Sekreteri İbrahim Cöbek de hazır bulundu.