Başkan Özhaseki'ye Destek Sürüyor

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik olarak yaptığı yolsuzluk açıklamalarına tepkiler büyüyor

Başkan Özhaseki'ye Destek Sürüyor
TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik olarak yaptığı yolsuzluk açıklamalarına tepkiler büyüyor.
Yeraltı Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Günay, dernek binasında düzenlediği basın toplantısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye destek verdi. Günay, "Yaklaşık bir aya yakın zamandır 3-4 yıl önce sonuçlanan yolsuzluk ve rüşvet olaylarıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye ve Genel Sekreterimize isnat edilen haksız yere iftira atma karalama politikaları devam etmektedir. Yer altı Çarşısı esnafları ve çalışanlarıyla birlikte eş ve çocukları olmak üzere üç bin kişilik bir aile olarak 20 yıldır Kayseri'nin nereden nereye geldiğini bilmeyenlere, belediye hizmetlerini görmeyenlerin hayata geçirilen devasa projelerini bilmeyenleri esefle kınıyoruz. Kayseri'ye hizmet veren üç belediye başkanlarımızı da haklı oldukları davalarında sonuna kadar yanlarında olduğumuzu Kayseri halkı önünde ilan ediyoruz. Kayserimize yapılan güzel kalıcı hizmetleri dedikodu, fitne, fesat üreterek gölgelemeye çalışıyorlarsa bu düşüncenin başarılı olmayacağı herkes tarafından bilinmektedir.Biz yer altı çarşısı yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak, hiçbir siyasi partiye mensup değiliz. Düşünce olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada doğru hizmet yapanların yanında olacağımızı beyan ederiz" dedi.