Avukat Şevket Olcay, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Gaziantep siyasetinin tanınmış simalarından Doğru Yol Partisi (DYP) eski İl Başkanlarından Avukat Şevket Olcay, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Avukat Şevket Olcay, Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi görürken hayatını kaybeden Avukat Olcay için ilk tören Adliye önünde düzenlendi. Törene Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Adalet Komisyonu Başkanı Şefik Arslan, Baro Başkanı Zafer Okur ile avukatlar ve yargı mensupları katıldı. Şevket Olcay'ın tabutunun üzerine avukat cübbesi konulurken, bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Baro Başkanı Zafer Okur, çok kıymetli bir meslektaşları ve ağabeylerini daha kaybettiklerini söyledi. Başkan Okur, Olcay'ın rahatsız olduğu son yıllar hariç 45 yıl avukatlık mesleğini icra ettiğini belirtti.
Avukat Şevket Olcay'ın naaşı daha sonra cenaze namazı için Ulu Camii'ye götürülürken, ailesi ve yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Ulu Camii'deki cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Adalet Komisyonu Başkanı Şefik Arslan, Namık Taşar, BBP İl Başkanı İhsan Kaya, Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Metin Özkarslı, Şahinbey Belediyesi eski Başkanı Ömer Can, Demokrat Parti eski İl Başkanı Kemal Küçükcan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman ile ailesi, yakınları ve çok sayıda partili katıldı. Şevket Olcay'ın naaşı cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.