Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Gümüyşova'da Dalçık Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Gümoşva'da yapımı devam eden Dalçık çalışmalarının mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Gümüyşova'da Dalçık Çalışmalarını İnceledi
AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Gümüşova ilçesinde bir takım incelemelerde bulundu. Dalçık çalışmalarını inceleyen Erbay yaptığı açıklamada Nisan ayına kadar yolların tamamlanacağını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışının gerçekleştireceğini belirterek, "6 ay önce yapımına başlanılan dalçık çalışmaları aralıksız sürüyor. Çok kısa zamanda çok yol alındı. Daha dün gibi Eski valimiz Bülent Kılınç ile gelip burada temel atmıştık ve kurban kesmiştik. Şu anda yapılan çalışmalar ise süsleme sanatına dahil olacak işler. İş bitti tepe delindi yoldan geçen bir araba veya yaya ileriden ufku görüyor. Türkiye'nin aydınlık geleceğini görüyor. Dağları deldik Ferhat olduk, Şirin'e kavuştu bizde buraları deldik milletimize kavuştuk. Bu beni son derece gururlandırdı, onurlandırdı. İnşallah bu işlerde tamamlanacak. Nisan ayında çok görkemli bir açılışla Başbakanımız burayı hizmete açacak. Çalışmalar bittiği zaman her iki tarafta açılacak. İleride bir buçuk kilometrelik bir yerimiz kalmıştı, orada da imalat başladı. D-100 bölünmüş şekli ile Bolu'dan geldiği gibi Düzce'de de bölünmüş şekli ile birlikte tamamlandı ve Sakarya'ya kavuştu. Daha önce karayolları açısından Nüfren boğazı çile boğazıydı ben çok kaldım o boğazda ama şimdi huzur boğazı oldu bölünmüş yol güzergahında seyretmek sureti ile herhangi bir kaza bela olmaksızın sıkıntı olmaksızın yoluna devam edecek" dedi.
Vatandaşların yan yolların bir an önce bitirilmesi talibi ile ilgili milletvekili Erbay, "Bozmadan yapmak mümkün değil. Ben üzülüyorum, burayı görüyorum. Hakikaten vatandaşa sıkıntı verecek bir durum var. Bu mutlaka ve mutlaka en seri şekilde dalçık tamamlanınca yan yollarımızda yapılacak. Kısaca Sayın Başbakanımıza karşı biz mesulüz. Ben buraya gelirken hükümetin buraya yapmış olduğu imalatı tabiri caizse hükümet adına başbakanımız adına kontrollüğünü yapıyorum. Yani en az ayda bir geliyoruz görüyoruz. Bizim işimiz sürüncemede kalmaz. Yaptığımız işi en seri şekilde tamamlarız ve vatandaşa eziyet cefa vermeden vatandaşın ayağının altında çamuru biriktirmeden bu işi tamamlayacağız. Ama şu da bir gerçek ki burada tahammül etmek gerekiyor. Sıkıntılı günlerimiz az kaldı bu iş bitecek. Bitecek ve buralar güzelleşecek, yeşillenecek" şeklinde konuştu.