Restoranda başlayan tartışma kanlı bitti

Tekirdağ‘ın İpsala ilçesinde iki kişi arasında başlayan tartışma 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanması ile sonuçlandı.



Bir restoranda gece saat 03.00 sıralarında Ercümen Darcan (28) ile Ramazan S. (19) arasında tartışma çıktı. İpsala Emniyet ekiplerinin gece kulübüne gelmesi ile işletme kapatıldı ve kişiler dışarıya çıkarıldı. Restorantın önünde Ercüment Darcan ve Ramazan S. arasındaki sözlü tartışma devam etti. 22 PA 400 plakalı otomobile binen Darcan, Bülent Bakın (36) ve kimliği açıklanmayan bir kişi, 1 kilometrelik mesafede olan evlerine doğru gitmek için yola çıktı. Ramazan S. de otomobili takip etti.
Eve 200 metre kala otomobildeki benzinin bitmesi ile Köprü Mahallesi Meriç Caddesi’nde park eden otomobile, Ramazan S., yakın mesafeden tabanca ile 6 el ateş açtı.

Kurşunlardan birinin Ercüment Darcan’ın kalbine isabet etmesiyle, Darcan olay yerinde hayatına kaybetti. Bülent Bakın ise ağır yaralandı. Otomobili kullanan ve kimliği açıklanmayan kişi de tarlaya kaçarak, olaydan yara almadan kurtuldu.

Olayın ardından, Ramazan S., İpsala Emniyet ekiplerine teslim oldu. Emniyet ekipleri, Ramazan S.’nin babası Ahmet S.’yi de gözaltına aldı.

Ercüment Darcan’ın cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bülent Bakın ise Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bakın’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Ercümen Darcan’ın cenazesinin bugün İpsala’da toprağa verileceği öğrenildi.