Sarıçamlı Güreşçilerin Başarısı

Sarıçam Belediyesi Güreş takımı sporcuları, okullararası 13-14 yaş grekoromen Güreş İl Birinciliği müsabakalarında Adana birinciliğini ve üçüncülüğünü kazandı.

Sarıçamlı Güreşçilerin Başarısı
Sarıçam Belediyesi Güreş Takımında mücadele eden ilköğretim okulu öğrencileri, okullar arası grekoromen güreş il birinciliği şampiyonasında 5 sıklette birincilik 6 sıklette ikincilik ve 3 sıklette de üçüncülük kazandı.
Dereceye giren sporcular, okullarına göre ise şöyle sıralandı. ÇEAŞ İlköğretim Okulu takım halinde birincilik, Ata İlköğretim Okulu ise takım halinde Adana üçüncülüğünü kazandı.
Bu arada dereceye giren tüm sporcuları makamında kabul ederek kutlayan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, öğrencilere Sarıçam'ı başarı ile temsil ettikleri için birer ayakkabı ile ödüllendirdi. Başkan Zenbilci, tüm sporculara başarılarının devamını ve ulusal ve uluslararası arenada mücadele edecek konuma gelmelerini talep ederek, "Sizleri daha iyi yerlerde görmeyi arzu ediyoruz. Bunun için imkanlarımız ölçüsünde belediye olarak maddi ve manevi olarak sizleri destekliyoruz. Sizlerde önce ahlaklı bireyler olacaksınız sonra da güzel ahlakla birlikte çok iyi sporcular olmanızı istiyoruz. Bu hem sizin hem de ülkemiz ve Sarıçam için önemli." dedi.
Güreş Müsabakalarda birinci ve üçüncü olan ÇEAŞ ve Ata İlköğretim Okulları kupalarını Başkan Ahmet Zenbilci'ye takdim ettiler. Başkan Zenbilci'nin Sporcuları kabulünde Başkan Yardımcısı Ramis Avcı, Ata İlköğretim Okulu Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ ile ÇEAŞ İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Özbolat, Sarıçam Belediyespor Kulübü Başkanı Uğur Aşık ve Sarıçam Güreş takımı antrenörü Mithat Birer'de hazır bulundu.
Bu arada birinci olan sporcular 15-16 Ocak'ta Şanlıurfa'da yapılacak şampiyonada Adana'yı temsil edecekler.