İzmir'de Kumarhane Baskını

İzmir'in Çiğli ilçesinde bir kumarhaneye yapılan baskında aralarında işletmecilerin de bulunduğu 9'u kadın 33 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Tuzla Caddesi numara 121'deki Orbit İş Merkezi'nin ikinci katında kumar oynatıldığı yönünde ihbar aldı. Bunun üzerine harfiyat işi yapan iş yerini 10 gün önce takibe alan polis ekipleri, gece saat 03.30 sıralarında iş yerine baskın düzenledi. Yapılan baskında 9'u kadın 21 oyuncu ile kumarhaneyi işlettikleri öne sürülen biri kurpiyer 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca 900 dolar, 650 euro, 3 bin lira nakit para, kumar oynatılan 3
dizüstü bilgisayar, 10 bin lira değerinde kumar fişi, çok sayıda oyun kağıdı ve oyun pulu, 2 pos makinesi ile çalışanların olası bir baskında aralarında haberleşmelerini sağlayan 4 telsiz ile kaçak içkiler ele geçirildi. Kurpiyer M.T.C., işletmeci M.A. ve R.Y.'nin işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.
Kumarhane baskınında gözaltına alınan 9'u kadın 21 oyuncu hakkında Kabahatler Kanununa Muhalefet suç işlemekten para cezası kesilirken, işletmecilerden F.B.'nin halen polis tarafından arandığı öğrenildi.