Evine Silahlı Saldırı Düzenlenen Belediye Başkanı Polise İfade Verdi

Dün akşam saatlerinde Firüzköy'de ikamet ettiği evine yönelik silahlı saldırı düzenlenen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, olayla ilgili polise ifade verdi

Dün akşam saatlerinde Firüzköy'de ikamet ettiği evine yönelik silahlı saldırı düzenlenen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, olayla ilgili polise ifade verdi. Emniyete 200 metre mesafede gerçekleşen saldırı ile ilgili bilgi veren Değirmenci, zabıta timleri ile geldiği polis merkezinde gazetecilere açıklama yapmadı.
İstanbul'un Avcılar ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin ikamet ettiği Firüzköy'deki evine otomatik av tüfeğiyle ateş edilmişti. Başkan Değirmenci, bu saldırı ile ilgili gece saat 02.00 sıralarında emniyete giderek polise ifade verdi. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne zabıta timleri ile birlikte gelen Belediye Başkanı Değirmenci, gazetecilere açıklama yapmadan emniyetin arka kapısından çıkarak evine gitti.
İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık 200 metre mesafede bulunan başkanın evine yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı ile ilgili polis yetkililerinden ayrıntılı bilgi gelmedi. Bilgi vermekten kaçınan polisin, saldırı ile ilgili emniyet zaafı olup olmadığı araştırılıyor.
İkametine yönelik silahlı saldırı düzenlenen Avcılar Belediye Başkan Değirmenci'yi korumak için emniyete gelen çok sayıda zabıta ekibi polis merkezinde dolaşırken, olayı takip eden basın mensupları bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldı.