Evi silahlı saldırıya uğrayan Başkan Değirmenci polise ifade verdi

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Firüzköy'deki evine yönelik silahlı saldırı iddiaları ile ilgili polise ifade verdi. Polis merkezine zabı

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Firüzköy'deki evine yönelik silahlı saldırı iddiaları ile ilgili polise ifade verdi. Polis merkezine zabıta ordusu ile gelen Değirmenci, olayla ilgili açıklama yapmamak için polis merkezinin arka kapısından çıkarak evine gitti. Polis yetkilileri ise olayın saldırı olup olmadığına dair bilgi vermekten kaçındı.

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin evinin bulunduğu Firüzağa Sokak'ta dün saat 23.30 sıralarında silahla ateş edildi. Olay, Başkan Değirmenci'nin evine silahlı saldırı olarak değerlendirildi. Çok sayıda polis ekibi söz konusu sokağa sevk edildi. Sokakta ve Başkan Değirmenci'nin evinde geniş çaplı inceleme yapıldı.

Başkan Değirmenci, saat 02.00 sıralarında Firüzköy Polis Merkezi'ne geldi. Çok sayıda zabıta ile polis merkezine gelen Değirmenci yaklaşık 2 saat ifade verdi. Zabıta görevlileri ise Başkan Değirmenci'nin ifadesi bitene kadar karakolda bekledi. Değirmenci olayla ilgili açıklama yapmamak ve basın mensuplarına görüntü vermemek için polis merkezinin arka kapısını kullanarak evine gitti. Değirmenci, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakırken, zabıta görevlileri de görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

Öte yandan, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık 200 metre mesafede gerçekleşen olayla ilgili polis bilgi vermekten kaçındı. Başkan Değirmenci'yi korumak için gelen onlarca zabıta, emniyet müdürlüğü binasında gezinirken basın mensupları uzaklaştırılmaya çalışıldı.