31 Aralık Milli Piyango sonuçları belli oldu (Milli Piyango2011 amorti)

31 Aralık Milli Piyango sonuçları belli oldu.31 Aralık Milli Piyango sonuçları tam liste bu sayfada.31 Aralık Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları açıklanır açıklanmaz buradan öğrenebileceksiniz. 31 Aralık Yılbaşı biletinizi sorgulatmak için tıklayınız. 31 Aralık Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçlarını aktif linklere tıklayarak öğrenebilir

31 Aralık Milli Piyango sonuçları belli oldu (Milli Piyango2011 amorti)
2011 Milli Piyango sonuçları sitemizden duyurulacak. Milli Piyango sonuçları için lütfen bu sayfayı yada anasayfamızı kaydedin. 2011 Milli Piyango sonuçları bu yıl kimleri sevindirecek merak konusu oldu. 2011 Milli Piyango sonuçları için tüm gözler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Arı Stüdyoları'nda. 2011 Milli Piyango sonuçlarının kendisine çıkmasını isteyen vatandaşlar birbirinden ilginç mektuplarla büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını istedi.

Milli piyango çekilişi öncesinde aralarında Şevval Sam, Mustafa Ceceli, Aslı ve Hüsnü Şenlendici’nin de bulunduğu sanatçılar mini konser verdi.

2010’u uğurladığımız, 2011’e de “hoş geldin” dediğimiz bu gece, 2011 milli piyango sonuçları ile ayrı bir boyut kazandı. TRT’nin yılbaşı gecesine özel olarak hazırladığı bu gecede program daha sabahtan başladı.

2011 milli piyango sonuçları neticesinde büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını isteyenlerden bazıları, Milli Piyango İdaresi’ne mektup yazdı, hayat hikâyelerini bile anlattı.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI ( TIKLA  ANLIK OLARAK ÖĞREN)

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI - TRT  ÇEKİLİŞİ VİDEO İZLE

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI TAM LİSTE  - FOTO GALERİ

2011 Milli Piyango sonuçlarında büyük ikramiye 35 Milyon TL. Çoğu kişinin hayallerini süsleyen büyük ikramiye bugün sahibini bulacak. 2011 Milli Piyango sonuçlarında verilecek olan büyük ikramiyenin kaç kişiye çıkacağı merak konusu oldu. Milli Piyango sonuçlarında yıllardan bu yana kazananları mutlu edemedi. Eski işine geri dönenden tutun da eski köyüne alınmayan kişilere kadar nice renkli ve hüzünlü hikayeler...

2011 Milli Piyango sonuçlarında büyük ikramiye için tüm biletler tükendi. Şimdi Milli Piyango sonuçları için tüm gözler saat 00:00'ı bekliyor...

Son 20 yıllık dönemdeki yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiye, en fazla çeyrek bilete isabet etti. Bu dönemde büyük ikramiyeler 17 kez çeyrek bilete, 2 kez yarım bilete, 1 kez de tam bilete çıktı. Bunda, vatandaşların daha çok çeyrek bilet alması, Milli Piyango İdaresinin de bu nedenle yılbaşı biletlerinin büyük bölümünü çeyrek bilet olarak basması etkili oldu. Özel çekilişlerde şans kürelerinin en sevdiği numara da 3 olarak saptandı. Son 20 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 13 kez 3'le biten ya da 3'le başlayan numaralara isabet etti. Büyük ikramiyenin diğer şanslı numaraları da 2 ve 5 olarak belirlendi.