Trabzonspor Manisaspor maçı golleri izle

Trabzonspor Manisaspor maçı golleri izle. Trabzonspor Manisaspor maçı golleri izleyin. Trabzonspor Manisaspor maçı golleri izlemek için tıklayınız. Trabzonspor Manisaspor maçı golleri ve özeti izle. Trabzonspor Manisaspor maçı golleri TRT 1 izlemek için tıklayınız. İşte Trabzonspor Manisaspor maçı golleri izle...

Trabzonspor Manisaspor maçı golleri izle
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu maçında Trabzonspor, kendi evinde Manisaspor'u konuk etti.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı bordo mavili takım 3-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırmış oldu.

Trabzonspor Manisaspor maçı golleri izleMAÇIN ÖZETİNİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşmada Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Umut Bulut, 40 ve 71. dakikalarda Jaja Coelho kaydetti. Manisaspor'un tek golü ise 5. dakikada Yiğit Gökoğlan'dan geldi.

Bu sonucuna ardından Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki puanını 7'ye yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Manisaspor ise oynadığı üç maçın ardından sıfır puanla grubun son sırasında yer aldı.

BROZEK KARDEŞLER KADRODA YOK!

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Trabzonspor ile Manisaspor arasında yapılan maçta, bordo-mavili takımın yeni transferleri Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ile Mehmet Çakır 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, ligin ilk yarısının son haftalarında izinsiz olarak ülkesine giden, geç döndüğü için de ağır para cezası alacağını açıkladığı Brezilyalı oyuncu Jaja'yı sürpriz şekilde ilk 11'de sahaya sürdü.

Güneş, kalede Onur'un yerine Tolga'ya görev verirken, sakatlığı süren Egemen'in yokluğunda stoperde Glowacki-Giray ikilisi görev yaptı.

SELÇUK 11'DE BAŞLADI

Antalya kampında sakatlığı nedeniyle bazı antrenmanlara katılamayan ancak sakatlığı düzelen Selçuk İnan da ilk 11'de sahaya çıktı.

Manisaspor'da ise Makukula ve Simpson gibi golcü oyuncular yedek soyunurken Kahe ilk 11'de görev yaptı.

15 DAKİKADA İKİ GOL

Karşılaşmaya iki takımda oldukça tempolu başladı. Maçta ilk atak gelişimi Trabzonspor'dan gelirken golü bulan taraf Manisaspor oldu. Bu gol Hüseyin Avni Aker Stadı'nda adeta soğuk duş etkisi yarattı.

3. dakikada Eren sol kanattan ceza sahasına girdi. Eren'in yerden kale sahasına çıkardığı ortaya Trabzonspor savunması dokunamadı. Boşta kalan topu Yiğit arka direkte tamlayarak ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu pozisyonun ardından oyunda üstünlüğü eline geçiren Trabzonspor tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklendiği dakikalarda kalesinde tehlikeli bir pozisyon gördü. Isaac ceza sahası içinde müsait pozisyonda topu kontrol etti; plase vuruşunda top kalenin hemen üzerinden dışarı çıktı. Bu net pozisyondan yararlanamayan Manisaspor, kalesinde golü görmekten kurtulamadı.

15. dakikada sol kanattan ileriye çıkan Cale, ceza sahasına etkli bir orta gönderdi. Ceza sahasında rakibin markajından kurtulan Umut Bulut, gelişine ayağının içiyle şık bir vuruş yaptı ve takımının beraberlik golünü kaydetti.

JAJA GOLLE DÖNDÜ

Beraberlik golünün ardından ilk yarıyı önde kapatmak isteyen Trabzonspor özellikle Burak ile net gol pozisyonlarından yararlanamadı. ancak baskılarını sürdüren bordo mavili ekip aradığı golü Jaja ile buldu.

40. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Brezilyalı futbolcu Jaja, sol ayağı ile sert bir şut çekti. Savunmaya çarpıp yükseklik kazanan ve kaleye yönelen top Recep'in üzerinden geçerek ağlarla buluştu. Böylelikle Jaja ilk devrenin sona ermesinin ardından çıktığı ilk resmi maçta golle buluşmuş oldu.

TATİL JAJA'YA YARAMIŞ

Trabzonspor'un ikinci yarı hazırlıklarına geç katılan ve para cezası alan Brezilyalı futbolcu Jaja, karşılaşmanın ikinci yarısında da bordo mavili ekibin en etkili isimlerinden biri olmayı başardı. Hücumda Burak ve Umut'la uyumlu bir görüntü çizen Jaja maçta farkı ikiye çıkaran klas bir vuruşla takımına kazandırdı.

71. dakikada ceza sahasına giren Burak pasını Jaja'ya aktardı. Gerilerden ceza sahasına giren Brezilyalı futbolcu şık bir hareketle önce rakibini geçti, daha sonra da kaleci Recep'in uzanamayacağı köşeye topu gönderdi ve skoru 3-1'e çıkardı.

Farkın ikiye çıkmasının ardından oyunu istediği gibi yönlendiren Trabzonspor, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı