Yeni yılınız kutlu olsun - Milli Piyango sonuçları (Google Yılbaşı Logosu)

Yeni yılınız kutlu olsun Türkiye! Yeni yılınız kutlu olsun Milli Piyango yılbaşı sonuçları burada! Yeni yılınız kutlu olsun Yılbaşı kartları burada! İşte Yeni yılınız kutlu olsun - Milli Piyango sonuçları (Google Yılbaşı Logosu) için tıklayınız. Yeni yılınız kutlu olsun - Milli Piyango sonuçları

Yeni yılınız kutlu olsun - Milli Piyango sonuçları (Google Yılbaşı Logosu)
Yeni Yılınız Kutlu Olsun mesajları her sene olduğu gibi bu senede internet sitelerinde yayımlandı. Yeni Yılınız Kutlu Olsun bir kezde Google tarafından özel bir logo olarak ana sayfaya konuldu.

Milli piyango çekilişi öncesinde aralarında Şevval Sam, Mustafa Ceceli, Aslı ve Hüsnü Şenlendici’nin de bulunduğu sanatçılar mini konser verdi.

2010’u uğurladığımız, 2011’e de “hoş geldin” dediğimiz bu gece, 2011 milli piyango sonuçları ile ayrı bir boyut kazandı. TRT’nin yılbaşı gecesine özel olarak hazırladığı bu gecede program daha sabahtan başladı.

2011 milli piyango sonuçları neticesinde büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını isteyenlerden bazıları, Milli Piyango İdaresi’ne mektup yazdı, hayat hikâyelerini bile anlattı.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun mesajları her sene olduğu gibi bu senede internet sitelerinde yayımlandı. Yeni Yılınız Kutlu Olsun bir kezde Google tarafından özel bir logo olarak ana sayfaya konuldu. Yeni Yılınız Kutlu Olsun kelimesi için işte mesajlarımız. Şimdiden mutlu yıllar dileriz...* Yeni Yıl; Türkiye için umutlu, bereketli, 2004'de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz... Nice Yıllara...

YILBAŞI KARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun. Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2011 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara.. 2010 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2011 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER... 2011 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2010 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle.. Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Nediyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

GOOGLE LOGO DEĞİŞTİRDİ

Yeni Yılınız Kutlu olsun- Google özel Logo- 2011 Yeni Yılınız Kutlu olsun- kartpostallar (Yeni Yılınız Kutlu olsun) Yeni yılınız kutlu olsun! Google logosunda Yeni yılınız kutlu olsun logosu kullandı. Logosunu değiştiren dünya devi "Yeni yılınız kutlu olsun" logosu ile göz doldurmaya devam ediyor. Yeni yılınız kutlu olsun! Dünya devi Google yeni yılda Logosunu değiştirdi. Google Logosu'nda 'Yeni Yılınız Kutlu Olsun' adlı logo kullandı. Yeni yılınız kutlu olsun logosu ile Google Türkiye'nin Yeni Yılını kutluyor. Google 2010 yılı biterken 2011 yılı başlarken tüm Türkiye'nin Yeni Yılını yeni bir Doodle (Logo) ile kutluyor.

Google.com.tr sitesine giren Google kullanıcıları, Google logosunun değiştiğini ve Google yerine “GMMXle” yazdığını fark etti. Bu havai fişek resimleriyle donatılmış logonun üzerine geldiğinizde "Yeni yılınız kutlu olsun" mesajı ile karşılaşıyor ve üzerine tıkladığınız bu cümleyle ilgili (Yeni yılınız kutlu olsun) en yakın sonuçlara ulaşıyorsunuz.

Bu gece 2010'a veda ederken Google yeni logosu ile tüm Türkiye'nin yeni yılını ' Yeni yılınız kutlu olsun' logosu ile kutluyor. İşte sizler için derlediğimiz Yeni yıl mesajları... 2011 için geri sayım başladı. Yılbaşı mesajları ise burada! Yılbaşı mesajları için burayı tıklayınız. Yılbaşı mesajları sizler için derlendi. Yılbaşı mesajları buradan öğrenebilirsiniz. İşte 2011 yılı Yılbaşı mesajları...2011 için geri sayım başladı. 2011 Yılbaşı mesajlarını sizler için derledik. En iyi yılbaşı mesajlarını buradan okuyabilir ve sevdiklerinize şimdiden yollayabilirsiniz... Cep Telefonları ile mesaj yollayabilir ve ya internet aracılığıyla yollayabileceğiniz Yeni yıl mesajlarını buradan bilgisayarınıza koypalayabilirsiniz...

2011 yılının başlamasına az bir süre kala sevdiklerimize güzel smsleri, güzel mesajları, çok güzel tebrik kartları ve hazır güzel smsleri sevdiklerimize göndererek sevdiklerimizin yeni yıllarını kutlayabilirsiniz.. İşte 2011 yılı için sevdiklerimize gönderebileceğimiz güzel sözler hazır mesajlar ve güzel tebrik kartları. Gönderebileceğimiz en güzel tebrik kartlarını ve hazır mesajları size özel seçtik İşte Yeni Yıl - Yılbaşı mesajları...

-Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle...Nice mutlu yıllara.
- Görüyorum. Bu yıl yaşamında büyük değişikler olacak. Bol bol gezecek, okuyacak, film izleyecek, kendine vakit ayıracaksın. Not: Gönderen patronun, kovuldun.
- İşte sonunda buldum. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar
- Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!
- Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!
- Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle...
- Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara!

Milli piyango sonuçlarını öğrenmek için sitemizi takip etmeniz yeterli. 2011 Milli Piyango çekiliş sonuçları burada. 2010 Milli Piyango çekiliş sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayınız.Milli Piyango biletleri satışa çıktığından bu yana vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Milli Piyangonun çekilişleri şuan başlamışdurumda 2011 yılına büyük umutlarla girmek isteyen vatandaşlar, büyük ikramiyenin kime çıkacağını merak ediyorlar.

Milli Piyango 31 Aralık yılbaşı çekiliş sonuçları. Bugün 31 Aralık 2010. 2011′e girmemize çok az kaldı. Her sene olduğu gibi bu senede 2011 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi yapılıyor. Bu sene 2011 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi sonuçlarını bu sayfa altından sizlerle paylaşacağız. TV’den takip edemeyenler beyazgazete.com’dan yılbaşı çekilişi sonuçlarını takip edebilecekler.
Milli Piyango Çekilişi:

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI (ANLIK OLARAK ÖĞRENİN)

Yeni bir yılbaşı çekilişi ile karşı karşıyayız. 2010 bitiyor 2011 geliyor. Milli Piyango yılbaşı çekiliş sorgulama panelinden biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. 31 Aralık - 1 Ocak Milli piyango sonuçları sorgulama adresi. 2011 yılbaşı Milli Piyango çekilişine az bir süre kala herkesin hayallerini süsleyen büyük ikramiye için biletler alınıyor. Acaba bana çıkar mı? düşüncesiyle bilet alanlardan tutun iş yerlerinde toplu bilet alanlardan hatta 5000-1000 TL para harcayıp bilet alanlar dahi var.

Bilet alan herkes büyük ikramiyenin kendisine çıkacağı hayalini kursa da en fazla 4 kişiye çıkacağı gerçeğini ise bilet alanların çoğunluğu aklına bile getirmek istemiyor. En azından yılbaşı akşamına kadar hayaliyle de olsa mutlu olmayı tercih ediyor. Herkesin rüyalarını süsleyen 30 milyon liralık büyük ikramiye için bilet alınması ise pek çokları için keyifle yapılan bir ritüel halini alıyor. Bilete büyük bir ikramiye çıkması için uğur yapılmaya, daha bileti alırken başlanıyor.

Satışa sunulan her bilete matematiksel olarak ikramiye çıkma ihtimali aynı olsa da pek çok kişi bileti Ankara ve İstanbul’dan almayı tercih ediyor. Ankara ve İstanbul’da da özellikle daha önce büyük ikramiye çıkmış bayilerden satın alınan biletlerin ’uğur getireceğine’ inanılıyor.

EN FAZLA ÇEYREK BİLETE ÇIKIYOR

Son 20 yıllık dönemdeki yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiye, en fazla çeyrek bilete isabet etti.Bu dönemde büyük ikramiyeler 17 kez çeyrek bilete, 2 kez yarım bilete, 1 kez de tam bilete çıktı. Bunda, vatandaşların daha çok çeyrek bilet alması, Milli Piyango İdaresinin de bu nedenle yılbaşı biletlerinin büyük bölümünü çeyrek bilet olarak basması etkili oldu.Özel çekilişlerde şans kürelerinin en sevdiği numara da 3 olarak saptandı. Son 20 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 13 kez 3'le biten ya da 3'le başlayan numaralara isabet etti. Büyük ikramiyenin diğer şanslı numaraları da 2 ve 5 olarak belirlendi.