Yeni Yılı Boğaziçi Köprüsü'nde Karşıladılar

İstanbul'da bazı vatandaşlar, 2011 yılını Boğaziçi Köprüsü'nde karşıladı

Yeni Yılı Boğaziçi Köprüsü'nde Karşıladılar
İstanbul'da bazı vatandaşlar, 2011 yılını Boğaziçi Köprüsü'nde karşıladı. Yeni yıla köprüde girebilmek için Yıldız sapağında uzun süre bekleyen vatandaşlar, uğur getirdiğine inandıkları için her senenin ilk saniyelerini köprüde karşıladıklarını söyledi.
Boğaziçi Köprüsü, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılın ilk dakikalarında da renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda vatandaş, yeni yılı köprüde karşılamak için Yıldız sapağında araçlarıyla bekledi. Yıldız'da uzun bir araç kuyruğu oluşurken, vatandaşlar uğur getirdiğine inandıkları için yeni yılı köprüde karşıladıklarını belirtti. Araçlarıyla köprüye gelen çok sayıda vatandaş, yeni yıla saniyeler kala araçlarından inerek 2011'i karşıladı. Geri sayım yapan vatandaşlar, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu
yaşarken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Her yeni yılı köprüde karşıladıklarını belirten vatandaşlar, 2011'in sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Havai fişek gösterilerini ilgiyle izleyen vatandaşlar, daha sonra polisin uyarısıyla araçlarına binerek köprüden ayrıldı.