Yeni yıla kavgayla girdiler: 3 yaralı

Kayseri'de yılbaşına kendi aralarında eğlenerek girmek isteyen iki grup aldıkları alkolün de etkisiyle başladıkları tartışma sonrasında kavga etti. So

Kayseri'de yılbaşına kendi aralarında eğlenerek girmek isteyen iki grup aldıkları alkolün de etkisiyle başladıkları tartışma sonrasında kavga etti. Sopa ve bıçaklarla birbirlerine saldıran gençlerden 3'ü yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturan Hamdi S. (26) ile İsmail A. (27), marketten aldıkları biraları içmek için Fuzuli Caddesi üzerindeki parka gitti. Bir süre sonra soğuk havanın da etkisiyle üşümemek için yerlerinde zıplayıp şarkı söylemeye başladı. Bu sırada aynı parkta alkol aldıkları ileri sürülen Y.Y. (27) ile kimliği belirlenemeyen arkadaşı, Hamdi ve İsmail ile tartışmaya başladı. Şahısların, "Birader şarkınızı başka yerde söyleyin. Kafamızı dinlemeye çalışıyoruz şurada." demesi üzerine olay kavgaya dönüştü. Yumruk ve sopalarla birbirlerine saldıran gençlerden İsmail A., Y.Y.'nin kafasına sopayla vurup yaraladı. Başına aldığı darbeyle kanlar içinde kalan Y.Y., cebinde taşıdığı bıçağı çekerek iki arkadaşı bıçakladı. Kavgada İsmail A. sol diz üstü ve sol koltuk altından, Hamdi S. ise sırtından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Şahıslar otomobillerle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili incelemesini sürdürüyor.