Vali Tapsız'dan Yılbaşı Ziyareti

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, yılbaşı akşamında görevi başında olan emniyet, hastane ve itfaiye personelini ile hasta ve yaşlıları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ve Burdur Kaymakam Adayı Adnan Karaosmanoğlu ile birlikte ilk olarak Berberoğlu Vakfı Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet ederek yeni yılda kendilerine sağlık ve mutluluk dileyen Vali Tapsız, kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Huzurevi sakinleriyle akşam yemeğini yiyen Tapsız ve beraberindekilerin sonraki ziyareti Burdur Devlet Hastanesi'ne oldu. Hastane personeli ve hastaların da yeni yılını
tebrik eden Tapsız, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği'ni de unutmadı. Amirliği'nin denetleme defterini imzalayarak yılın son denetimini gerçekleştiren Tapsız, Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü de ziyaret etti. Tapsız ve beraberindekiler ziyaret sırasında itfaiyenin mini müzesini de gezdi. Tapsız, "Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden biri olan Burdur'da vatandaşların huzur, sağlık ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmeleri için gece gündüz çalışan tüm personelimizi tebrik ediyorum. 24 saat
boyunca çalışanlar sayesinde bizler evimizde huzur içinde oturabiliyoruz. Ben hem bu arkadaşlarımızın hem de tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum" dedi.
Yeni yılın ilk dakikasında Burdur Valisi Süleyman Tapsız'ın mesajı emniyet telsizinden okundu. Yeni yıla 100. Yıl Polis Merkezi'nde giren İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan da telsizle personelinin yeni yılını kutladı.