Vali Büyük Yılbaşında Görev Yapan Polisleri Ziyaret Etti

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, yılbaşı gecesi görev başında olan güvenlik birimlerini ziyaret etti.

Vali Büyük Yılbaşında Görev Yapan Polisleri Ziyaret Etti
Sakarya Valisi Mustafa Büyük beraberinde Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve Emniyet Müdür Yardımcıları yılbaşında görevde bulunan MOBESE Merkezi, Çevik Kuvvet ve Polis Merkezlerindeki polisleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.
Vali Mustafa Büyük ve beraberindeki heyet, ilk olarak MOBESE ve haber merkezinde görevli polisleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Mustafa Büyük, "Jandarma, emniyet ve hastane gibi birçok kurum 24 saat esasına göre hizmet vermektedir. Toplumun önemli saydığı bir günde görevleri başındaki personeli ziyaret ediyoruz. Kurumlarımız toplum için önemli bir gece olmasına rağmen hizmetlerini en iyi şekilde yürütmeye devam ediyorlar. Biz de arkadaşlarımızın yeni yıllarını beraberce tebrik edelim, bugün de ilimizin asayişiyle ilgili görebildiğimiz ve görebileceğimiz şeyler varsa, değerlendirelim istedik'' dedi.
Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve beraberindekiler, daha sonra Çevik Kuvvet, Cumhuriyet ve İstiklal Polis Merkezlerini ziyaret etti.