Tartan'dan Yeni Yıl Kutlaması

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Asfalt Şantiyesi'nde belediye çalışanları ile buluştu yeni yılı işçiler ile birlikte kutladı

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Asfalt Şantiyesi'nde belediye çalışanları ile buluştu yeni yılı işçiler ile birlikte kutladı. Tartan'a Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.
Başkan Tartan, temizlik çalışanlarıyla buluşmasının ardından Gediz Şantiyesi'ndeki işçilerle bir araya geldi. Tartan, şantiyede işçilerle birlikte halay çekti ve işçilerin eşleri tarafından yapılan ev yemekleri, hamur işlerinin tadına baktı. Akşam saatlerinde de Alsancak Dominik Caddesi'nde vatandaşların yeni yılını kutlayan Tartan, minik sürpriz armağanlar dağıttı. Tartan yeni yıl mesajında; "2011 hepimize başta sağlık, huzur, mutluluk ve esenlik getirsin. Güler yüzlü bir yıl diliyorum" dedi.
Konaklıların temiz caddelerde yürümesi için gece gündüz çalışan Konak Belediyesi temizlik işçileri yeni yıla da çalışarak girdi. Konak Belediyesi temizlik işçileri İzmirlilerin 2011 yılını tertemiz bir çevreyle karşılamasını sağladılar. Yeni yılı ellerinde süpürgeleriyle karşılayan çalışanlara Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi ve yılbaşı yemeği ikram etti. Yılın son yemeğini de Konak Belediyesi çalışanlarıyla yiyen Başkan Tartan, her zaman onlarla olduğunu bir kez daha vurguladı. "Yılbaşı gecesinde de daha iyi, daha temiz bir Konak için çalışıyoruz. Bu gece sizinle olmaktan mutluluk duyuyorum" diyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, tüm işçilerin yeni yılını kutladı.