Sarız Ve Bağlı Köylerden Başkan Özhaseki'ye Destek

Sarız ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarları birleşerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye destek amaçlı ortak bir basın açıklaması yaptı.

Sarız ilçe merkezinde toplanan 34 mahalle ve köy muhtarı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun yaptığı yolsuzluk açıklamalarını kınadıklarını belirtti. Kayseri isminin ülke gündeminde yolsuzlukla anılmasının kendilerini üzdüğünü belirten muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sayesinde şehrin çehresinin değiştiğini ifade ederek, "Özhaseki'nin destekleri ile birçok köyümüze hizmet geldi. İlçemizin çamurdan geçilmeyen yolları asfalta kavuştu, modern bir hale geldi. Biz bunları biliyoruz ve yaşıyoruz. Sayın Başkanın yaptıklarını inkar edemeyiz. Ancak bir tarafta bizlere hizmet eden bir insan, öbür tarafta yapılan hizmetlerden haberi bile olmayan bir genel başkan ve güya Kayseri Milletvekili var. Kayseri insanına hiç bir hizmet getirmediği gibi Kayseri adını yolsuzluk gibi kötü bir isimle ülke gündemine taşıyan bir insanın söylemlerine aldırış etmeyeceğimiz gibi Sayın başkanımızın da arkasında ve destekçisi olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.
Muhtarlar yaptıkları açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Şevki Kulkuloğlu'na, "Asılsız suçlamalarınız en az Sayın Başkanımız kadar bizleri de derinden üzmektedir. Artık susun ve huzurumuzu kaçırmayın" diye çağrıda bulundu.