Şanlıurfa'da Mekke'nin Fethinin 1380. Yıldönümü Kutlandı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şanlıurfa Şubesi, Mekke'nin fethinin 1380. yıldönümünü üç dilde okunan ilahilerle kutladı.

Şanlıurfa'da Mekke'nin Fethinin 1380. Yıldönümü Kutlandı
Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği Mekke'nin fethi kutlamaları, şair nabi kültür merkezinde başladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, 3 dilde ilahiler söylendi.Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Fuat Keşküş yaptığı konuşmada, " Geleneksel hale getirdiğimiz Mekke'nin fethi programını Şanlıurfa'da gerçekleştiriyoruz.Temel gayesi insanlığa hizmet etmek olan Anadolu Gençlik Derneği, bu hedefini gerçekleştirmek için insanlık tarihi için önemli olan
gün ve geceleri değerlendirmeyi kendisine bir vazife olarak görmüştür. İyinin, doğrunun, güzelin, faydalının ve adil olanın hakim olması için çalışırken, toplumumuzun talebi olan bu günleri de yad etmesi gerekiyor. İşte bu nedenle bu akşamı tüm vatan sathında Mekke'nin fethi programı icra ettik" dedi.
Şair Nabi Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlik 3 dilde ilahilerin okunması, Kuran ı tilaveti ve şiirler ile devam etti.