Şampiyonun adresi İkbal FEM Dershanesi oldu

Giresun Valiliği ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından geleneksel olarak organize edilen çeşitli kurum ve kuruluşların katıldığı masa tenisi turn

Giresun Valiliği ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından geleneksel olarak organize edilen çeşitli kurum ve kuruluşların katıldığı masa tenisi turnuvasında İkbal FEM Dershanesi birinciliği elde etti.

Turnuvanın 11 yıldır geleneksel olarak yapıldığını belirten Giresun Gençlik Spor İl Müdürü Soner Mağden, "Kurumlar arası birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla 11 yıldır geleneksel olarak valilik kupasını düzenliyoruz. 16 takımın yer aldığı turnuvaya 60 sporcu katıldı." dedi.

Grup maçlarında birinci olan İkbal FEM Dershanesi'ne Valilik Kupası'nı veren Giresun Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz turnuvada dostluk ve sporun kazandığını ifade etti. İkinci Yağlıdere İlçesi Merkez İlköğretim Okulu ve üçüncü Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi kazandı.

Ferdi müsabakalardan İkbal FEM Dershanesi elemanlarından Yalçın Usta birinciliği kazanırken, ikinci Nihat Duruşkan, üçüncü İkbal FEM Dershanesi elemanı Mustafa Alçelik elde etti. Giresun İkbal FEM Dershanesi Genel Müdürü Levent Uysal başarıyı elde eden takıma çeşitli hediyeler verdi.

İkbal FEM Dershanesi Müdürü Levent Uysal, "Dershanedeki başarılarımızı sporda da yakaladık. Spora katkılar vermeyi destekleyeceğiz. Çok çekişmeli ve zevkli geçen maçlarda dostluğun kazandığını, kültürel ve sosyal etkinliklere katılarak birlik ve beraberlikleri perçinledik." diye konuştu.