Sağlık-sen Yönetimi Yeni Yılı Hastanelerde Kutladı

Eskişehir Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Eskişehir Şubesi Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Eskişehir'de bir ilki gerçekleştirerek yeni yıla, özveriyle görevlerini yapmaya çalışan sağlık çalışanlarıyla beraber kutladı

Sağlık-sen Yönetimi Yeni Yılı Hastanelerde Kutladı
Eskişehir Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Eskişehir Şubesi Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Eskişehir'de bir ilki gerçekleştirerek yeni yıla, özveriyle görevlerini yapmaya çalışan sağlık çalışanlarıyla beraber kutladı.
Yılbaşı gecesini Eskişehir halkına hizmet vermek amacıyla nöbet tutarak geçiren 112 Acil Ambulans Hizmetleri istasyonları, Eskişehir Devlet Hastanesi, Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Yunusemre Devlet Hastanesi acil servisleri ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının sıkıntıları Sağlık-Sen yöneticileri tarafından yerinde gözlemlendi.
Şube Başkanı Yüksel Solmaz, Şube Sekreteri A.Baki Tekin, Şube Basın Yayın Sekreteri Adem Şerbetçi, Mali Sekreter İlyas Bayrak'ın katıldığı ziyaretlerde çalışanlara baklava ikram edildi.
Şube yönetimince yapılan açıklamada "2011 yılının sağlık çalışanları adına kazanımlarla dolu, ülkemiz içinde huzurun ve refahın hakim olduğu bir yıl olacağına inanıyoruz ve diliyoruz. Yeni yıla nasıl girilirse o yıl öyle gider diye söylenir. Bizim tercihimiz yeni yıla sağlık çalışanlarıyla beraber girmek olmuştur. 2011 yılında da gece gündüz sağlık çalışanlarının yanında olacağız" denildi.