Polisler Okul Onarıyor

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği personelleri, üniversite öğrencileri ile birlikte Gebeli Köyü İlköğretim Okulunu onarıyor.

Polisler Okul Onarıyor
Merkeze bağlı Gebeli İlköğretim Okulundaki faaliyetleri yerinde inceleyen Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, okul onarımına katkıda bulunanlar ile onarım çalışmalarına öncülük eden Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amiri Doğan Doğan nezdinde emniyet çalışanlarına teşekkür etti.
Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çalışır ile birlikte Gebeli İlköğretim Okulu onarım çalışmalarına iştirak eden Alaköse de boyama çalışmalarına katıldı.
Alaköse, burada yaptığı açıklamada, "Eğitimine sahip çıkan toplumlar her zaman başarıyı elde etmiştir. Çocuklarımızı iyi bir gelecek kurabilecek şekilde donatmak zorundayız. Bu da ancak eğitim ile mümkündür. İyi bir eğitim verebilmek için eğitim kurumlarımızı daima sağlıklı mekanlar halinde tutmalıyız. Devletin bir kez yaptığı binayı yıkılıncaya kadar bakımsız bırakacak olursak en modern yapıların bile ömürleri çok kısa olur. Bu nedenle eğitim kurumlarını sağlıklı, muhkem kılmak ise ancak vatandaşın ve
diğer tüm kurumlarımızın duyarlılıkları ile mümkün olacaktır. Bu konuda sık sık eğitime katkı sunan İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını eğitime olan duyarlılıkları nedeniyle tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalar kapsamında sağladığı araç imkanı ile Gebeli İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan eski okul binası da yıkılarak alan düzeltme çalışmaları yapıldı. Okul bahçesine basket potası yaptırıldı. Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a teşekkür ediyorum. İnşallah diğer kurumlarımız da zaman
zaman sundukları katkıları daha sık ve daha belirgin seviyelere çıkarırlar. Bu çocuklar hepimizin yavrularıdır. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın özgüvenlerine çok önemli katkı sunan bu tür çalışmaların artarak devam edeceğine olan inancım tamdır" dedi.