POLİAD'tan Mardinli muhtarları ağırladı

Polatlı İş Adamları Derneği (POLİAD), Mardin Köylerini Tanıtma Derneği (MARKÖYDER) üyelerini ağırladı.

Mardin Köylerini Tanıtma Derneği Üyesi Dara

Polatlı İş Adamları Derneği (POLİAD), Mardin Köylerini Tanıtma Derneği (MARKÖYDER) üyelerini ağırladı.

Mardin Köylerini Tanıtma Derneği Üyesi Dara, Çağlar, Elmabahçe, Haydar Hatunlu, Yukarı Hatunlu, Oktayeni, Yukarıyeni köyü muhtarları, Polatlı İş Adamları Derneği'nin davetlisi olarak Ankara'nın Polatlı ilçesine geldi. POLİAD tarafından muhtarlar onuruna verilen yemekte konuşan

Polatlı İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Hasdoğan, "Mardinli muhtar kardeşlerimizi Polatlı'ya davet ederek sembolik olarak yemek ikramında bulunduk. Kendileri ile dostluk ve kardeşlik adına görüşmeler yaptık. Çok faydalı bir birliktelik oldu. Muhtar kardeşlerimize Polatlı'nın tarihi ve turistik yerlerini de gezdireceğiz." dedi.

Mardin Köylerini tanıtma Derneği Başkanı İbrahim Bilgiç, Mardinli Muhtarlar olarak doğu ile batı arasında dostluk köprüsü kurmak ve kardeşlik bağlarını pekiştirmek için böyle bir ziyaret yaptıklarını söyledi. Bilgiç, "Dernek olarak Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerine ziyaretler yapıyoruz. Amacımız ekonomik yönden kötü durumda olan ve kırsal alanda yaşayan halkın sosyo-ekonomik durumunu düzeltici faaliyetleri destekleyerek, refah seviyelerini artırmak ve böylece atıl durumda bulunan kaynakları değerlendirip ülke ekonomisine katkıda bulunmak. Bizleri Polatlı'ya davet ederek burada ağırlayan POLİAD ve üyelerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.