Okul Müdürü, Madalya Kazanan Güreşçisini Spor Ayakkabıyla Ödüllendirdi

Kütahya Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zafer Varlı, geçtiğimiz hafta Kütahya'da yapılan Liseler arası Greko-Romen güreş müsabakalarında rakiplerine minderi dar ederek madalya kazanan güreşçisi Uğur Demir'i başarısından dolayı maddi değeri 250 liralık spor ayakkabıyla ödüllendirdi

Okul Müdürü, Madalya Kazanan Güreşçisini Spor Ayakkabıyla Ödüllendirdi
Kütahya Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zafer Varlı, geçtiğimiz hafta Kütahya'da yapılan Liseler arası Greko-Romen güreş müsabakalarında rakiplerine minderi dar ederek madalya kazanan güreşçisi Uğur Demir'i başarısından dolayı maddi değeri 250 liralık spor ayakkabıyla ödüllendirdi.
Uğur Demir'in Kütahya'da yapılan Liseler arası müsabakalarda rakiplerini yenerek önümüzdeki günlerde Uşak'ta yapılacak bölge finallerinde Kütahya'yı temsil etme hakkı kazandığını dile getiren Okul Müdürü Zafer Varlı," Prensip olarak kim olursa olsun başarılı öğrencilerimizi okul olarak ödüllendiriyoruz. Öğrencimiz Uğur Demir, güreşte elde ettiği başarı ile hem okulumuzun hem de ilçemizin gururu oldu. Kendisini spor ayakkabı ile ödüllendirmeyi uygun bulduk. Uşak'taki bölge müsabakalarından sonra Türkiye şampiyonasında da başarılı olacağını umuyorum. Bundan sonraki müsabakalarında da elde edeceği başarılarına göre ödüllendirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Önümüzdeki günlerde Uşak'ta yapılacak bölge finallerine hazırlandığını ifade eden EML'nin madalyalı güreşçisi Uğur Demir, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için sıkı bir çalışmanın içerisinde bulunduğunu söyledi. Demir," Müdürüm Zafer Varlıdan aldığım spor ayakkabı ödülü beni bundan sonraki müsabakalar için adeta motive etti. Müdürüm Zafer Varlı ve Okulumuz yönetimine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.