Ödemiş Sağlık Yüksekokulu Öğrencileri Yılbaşında Çocukları Sevindirdi

Ege Üniversitesi Ödemiş Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamındaki kampanya ve etkinlikleri sürüyor.

Ödemiş Sağlık Yüksekokulu Öğrencileri Yılbaşında Çocukları Sevindirdi
Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinden Selver Öztürk, Öznur Bulut, Fatma Konuk, Ali Hazeyi, Mehmet Emin Özel, Anıl Erdoğan Taş ve Mehmet Aksu projelerini gerçekleştirmek üzere Üç Eylül Mahallesi'ndeki Çapacızade İlköğretim Okulu öğrencilerine ve mahalledeki diğer çocuklara Ödemişli esnafların katkılarıyla toplanan giyim eşyası, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yılbaşı hediyeleri verdiler. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri nezaretinde gerçekleştirilen hediye dağıtımında öğrenciler ve çocukların yanı sıra veliler de hediyelerden alabilmek için birbiriyle yarıştı. Yaklaşık 250 çocuğu sevindiren öğrenciler zaman zaman yoğun ilgi nedeniyle zor anlar yaşadı. Hediyelerini alan çocuklar ise yeni yıla mutlu girdiler.
Çocukların hediyeler karşısında son derece mutlu olduklarını belirten öğrencilerden Selver Öztürk, "Çocuklarımızın mutluluğu hepimizin mutluluğu. Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında hazırladığımız projemizin bu kadar ilgi ve destek göreceğini tahmin etmiyorduk. Ancak gerekli Ödemişli esnaflarımızın desteği gerekse polis memuru Mehmet Kabakoz'un yardımlarıyla hediyelerimizi son derece anlamlı olan yılın son gününde çocuklarımıza vermenin heyecanını yaşadık. Onların yeni yıla gülümsemeyle girmesi çok önemli. Bize yardım eden esnafımıza ve Çocuk Büro Amirliği ekiplerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Farklı projelerle yine toplum yararına çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.