Nişantaşı'nda binlerce kişi aynı anda yeni yıla 'merhaba' dedi

Yılbaşı gecelerinin değişmeyen adreslerinden Nişantaşı'nda binlerce insan aynı anda yeni 2011'e 'merhaba' dedi. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde topl

Yılbaşı gecelerinin değişmeyen adreslerinden Nişantaşı'nda binlerce insan aynı anda yeni 2011'e 'merhaba' dedi. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde toplananlar DJ performansı eşliğinde yeni yıla girdi. Şişli Belediyesi tarafından yılbaşına özel hazırlanan Abdi İpekçi Caddesi, yeni yılı adeta karnaval havasında karşıladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde aşırı alkolün etkisiyle meydana gelen olaylarda kimi vatandaşlar karakolluk oldu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 2010 yılının son saniyelerinde DJ'lerin müzik yapmaları için hazırlanan platformdan vatandaşların yeni yılını kutladı. Ailece yeni yılı kutlamaya Nişantaşı'na gelen Fehmi Kurt adlı vatandaş, 2011 yılının mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. Kurt, "Yeni yıl herkes için güzel şeyler getirsin. 2010 yılı bizim için güzel bir yıl olmadı" şeklinde konuştu. Nuran Güzelyurt isimli bir başka vatandaş da yeni yılın bol kazanç ve aşk getirmesi dileğinde bulundu. Yeni yıla şarkı söyleyerek ve dans ederek giren vatandaşlar gece saat 01.00'a kadar DJ müzikleriyle eğlendi.

Yeni yıla Nişantaşı'nda girmeyi tercih eden vatandaşlardan kimisi aşırı alkol alınca karakolluk oldu. Alkollü oldukları gözlenen iki çift, taksi durdurma meselesi nedeniyle kavga etti. "Taksi kimin için durdu?" kavgası Harbiye Karakolu'nda son buldu.

Nişantaşı'ndaki renkli görüntülerin ardından Abdi İpekçi caddesi, boş şişe çöplüğüne dönünce temizlik işçileri devreye girdi. İşçiler önce yerdeki şişeleri topladı, sonra da tankerle su tutarak caddeyi temizledi. İşportacıların sattığı renkli şapkalar, ışıklı boynuzlar ve melek başlıkları renkli görüntüler oluşturdu.