Milli Piyango sonuçları tam liste için tıklayınız

Milli Piyango sonuçları burada! Milli Piyango sonuçları millipiyango.gov.tr adresi ile aynı anda burada! Milli Piyango sonuçları tam liste için tıklayınız. İşte Milli Piyango sonuçları ve Milli Piyango yılbaşı çekilişi numaraları...

Milli Piyango sonuçları tam liste için tıklayınız
2011 milli piyango sonuçları ne getirdi? -Yılbaşı çekilişi.2011 milli piyango sonuçları bu sayfadan duyurulacak! Milli piyango sonuçları 2011 için sitemizi takip ediniz.
Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oluyor- tıklayınMilli piyango sonuçlarını öğrenmek için sitemizi takip etmeniz yeterli. 2011 Milli Piyango çekiliş sonuçları burada. 2010 Milli Piyango çekiliş sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayınız.Milli Piyango biletleri satışa çıktığından bu yana vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Milli Piyangonun çekilişleri şuan başlamışdurumda 2011 yılına büyük umutlarla girmek isteyen vatandaşlar, büyük ikramiyenin kime çıkacağını merak ediyorlar.

Milli Piyango 31 Aralık yılbaşı çekiliş sonuçları. Bugün 31 Aralık 2010. 2011′e girmemize çok az kaldı. Her sene olduğu gibi bu senede 2011 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi yapılıyor. Bu sene 2011 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi sonuçlarını bu sayfa altından sizlerle paylaşacağız. TV’den takip edemeyenler beyazgazete.com’dan yılbaşı çekilişi sonuçlarını takip edebilecekler. Milli Piyango Çekilişi. Milli Piyango sonuçları açıklanıyor. Milli Piyango sonuçları sıralı liste için tıklayınız. Amorti numaraları burada! Milli Piyango sonuçları için tıklayınız. İşte Milli Piyango sonuçları...

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI ( TIKLA  ANLIK OLARAK ÖĞREN)

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI - TRT  ÇEKİLİŞİ VİDEO İZLE

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI TAM LİSTE  - FOTO GALERİ

Toplam 875 çekiliş içeren yılbaşı çekilişi, saat 00.30'da amorti kazanan 2 numaranın belirlenmesiyle sona erecek.Milli Piyango İdaresi, 31 Aralık 2010 özel çekilişinde, büyük ikramiye olarak 35 milyon lira verecek. Geçen yıl 30 milyon lira olan büyük ikramiyeyi bu yıl 5 milyon lira artıran İdare, diğer büyük ikramiyelerde de değişikliğe gitti. 5 milyon liralık büyük ikramiyeden vazgeçilirken, yeni ikramiye planına 1 adet 3 milyon liralık, 1 adet de 2 milyon liralık ikramiye konuldu. 1 milyon liralık ikramiye ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 5 adet olacak..Bu şekilde Talih Kuşu, yılbaşında en az 3, en fazla da 13 kişinin yeni yıla milyoner olarak girmesini sağlayacak.
Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde 35 milyon liralık büyük ikramiye ile diğer ikramiyeler yarın sahip sahiplerini buluyor.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yılbaşı özel çekilişi yarın saat 13.00'te İdarenin Kızılay'daki Genel Müdürlük Binası ile TRT'nin Arı Stüdyosunda başlayacak. Gündüz bölümünde 64 lira ile 500 bin lira arasındaki ikramiyeleri kazanan numaralar belli olacak.



Milli Piyango çekiliş sonuçları bu gece belli oluyor. 35 milyon TL sahibine bu gece bulacak. 35 Milyon TL sahibi olmak için sayılı saatler kaldı. Acaba Milli Piyango kime çıkacak? Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen yılbaşı özel çekilişinde küreler dönmeye başladı. 35 milyon lira olarak açıklanan büyük ikramiye çekilişi saat 13.00'de Milli Piyango İdaresinin Kızılay'daki binasında ve TRT'nin Arı Stüdyosu'nda başladı.

2011 milli piyango ikramiyesi sonuçları için (büyük ikramiye) geri sayım başladı. Milyonlarca vatandaş Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Arı stüdyolarındaki büyük çekilişi için nefesini tuttu bekliyor. (Bu site 24 saat güncellenmektedir. Hergün www.beyazgaztecom 'dan haberleri okuyabilirsiz) 2011 milli piyango sonuçları neticesinde büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını isteyenlerden bazıları, Milli Piyango İdaresi’nde mektup yazdı, hayat hikayelerini bile anlattı