Milli Piyango kazanan numaralar - millipiyango.gov.tr

Milli Piyango kazanan numaralar sonuçları. Milli Piyango kazanan numaralar burada! Milli Piyango kazanan numaralar tam liste. Milli Piyango kazanan numaralar kazanan numaralar! İşte Milli Piyango kazanan numaralar sonuçları ve tüm bilgiler burada yayınlandı. İşte Milli Piyango kazanan numaralar ...

Milli Piyango kazanan numaralar - millipiyango.gov.tr
Milli Piyango sonuçları - yılbaşı çekiliş sonuçları (31 Aralık Milli Piyango Çekilişi) Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir.Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. 2011 Milli Piyango sonuçları sorgulama adresi ile yılbaşı çekiliş sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Milli Piyango’nun sitesinden açılan sayfaya bilet numaranızı girerek öğrenebilirsiniz, bol şanslar diliyoruz.

Milli piyango çekilişi öncesinde aralarında Şevval Sam, Mustafa Ceceli, Aslı ve Hüsnü Şenlendici’nin de bulunduğu sanatçılar mini konser verdi.

2010’u uğurladığımız, 2011’e de “hoş geldin” dediğimiz bu gece, 2011 milli piyango sonuçları ile ayrı bir boyut kazandı. TRT’nin yılbaşı gecesine özel olarak hazırladığı bu gecede program daha sabahtan başladı.

2011 milli piyango sonuçları neticesinde büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını isteyenlerden bazıları, Milli Piyango İdaresi’ne mektup yazdı, hayat hikâyelerini bile anlattı.

Milli Piyango sonuçları sorgulama 2011 - millipiyango.gov.tr. Yeni yıla zengin girmek isteyen vatandaşlar, Milli Piyango İdaresi'ne torpil mektupları gönderiyor. Büyük ikramiyenin kendilerine çıkmasını isteyenler, mektuplarında kendi acıklı hikayelerine de yer veriyor.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI ( TIKLA  ANLIK OLARAK ÖĞREN)

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI - TRT  ÇEKİLİŞİ VİDEO İZLE

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI TAM LİSTE  - FOTO GALERİ

Toplam 875 çekiliş içeren yılbaşı çekilişi, saat 00.30'da amorti kazanan 2 numaranın belirlenmesiyle sona erecek.Milli Piyango İdaresi, 31 Aralık 2010 özel çekilişinde, büyük ikramiye olarak 35 milyon lira verecek. Geçen yıl 30 milyon lira olan büyük ikramiyeyi bu yıl 5 milyon lira artıran İdare, diğer büyük ikramiyelerde de değişikliğe gitti. 5 milyon liralık büyük ikramiyeden vazgeçilirken, yeni ikramiye planına 1 adet 3 milyon liralık, 1 adet de 2 milyon liralık ikramiye konuldu. 1 milyon liralık ikramiye ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 5 adet olacak..Bu şekilde Talih Kuşu, yılbaşında en az 3, en fazla da 13 kişinin yeni yıla milyoner olarak girmesini sağlayacak.
Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde 35 milyon liralık büyük ikramiye ile diğer ikramiyeler yarın sahip sahiplerini buluyor.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yılbaşı özel çekilişi yarın saat 13.00'te İdarenin Kızılay'daki Genel Müdürlük Binası ile TRT'nin Arı Stüdyosunda başlayacak. Gündüz bölümünde 64 lira ile 500 bin lira arasındaki ikramiyeleri kazanan numaralar belli olacak.





KAZANAN BİLETLERİN YERLERİ BELLİ OLDU

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde 35 milyon liralık büyük ikramiye isabet eden çeyrek biletlerden 3'ünün İstanbul'daki ana satış yerleri belli oldu. Her sene şans dağıtan meşhur Nimet Abla bayisinden ise bu yıl talihli çıkmadı.

35 milyon liralık büyük ikramiye isabet eden “8821270” numaralı çeyrek biletlerden 2'si İstanbul'da 2 banka, 1'i de Kadıköy Milli Piyango Şubesi aracılığıyla satışa sunuldu. Biletlerin, bu ana satış merkezlerinden hangi bayi aracılığıyla talihliye satıldığına ilişkin araştırmalar ise sürüyor.

Bu arada, çeyrek biletlerden diğerinin ise Adana Milli Piyango Şubesi tarafından satıldığı tespit edilmişti.


Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen yılbaşı özel çekilişinde küreler dönmeye başladı. 35 milyon lira olarak açıklanan büyük ikramiye çekilişi saat 13.00'de Milli Piyango İdaresinin Kızılay'daki binasında ve TRT'nin Arı Stüdyosu'nda başladı. Milli Piyango İdaresinin Kızılay'daki binasında saat 18.00'e kadar 400 adet 1000 lira ile 100 adet 10 bin lira çekilişi yapılırken, 1 milyon liranın altındaki diğer ikramiyelerin çekilişi de TRT Arı Stüdyosu'nda gerçekleştiriliyor.

Çekilişin, Arı Stüdyosu'nda saat 20.30 başlayacak ve TRT'den canlı yayınlanacak bölümünde ise sırasıyla 1 milyon, 2 milyon, 3 milyonluk ikramiyelerin çekilişi gerçekleştirilecek. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise tüm Türkiye'nin merakla beklediği 35 milyon liralık büyük ikramiye çekilişi canlı yayında yapılacak.Toplam 875 çekiliş içeren yılbaşı çekilişi, saat 00.30'da amorti kazanan 2 numaranın belirlenmesiyle sona erecek.Yılbaşı özel çekilişine, 35 milyon liralık büyük ikramiyenin satılan bilete çıkmasına kadar devam edilecek.

''AKSİ TAKDİRDE HAYATIMI SONLANDIRIRIM''
Bunlardan biri de mektubuna, Milli Piyango biletinin fotokopisini de ekleyen Ankara'dan A.Ç.: "Ben işçi emeklisiyim. İki hastam var, annem ve babam rahmetli oldu. Kredi borcum var. Elimde avucumda bir şey kalmadı. Son umudum büyük ikramiye. Biletime büyük ikramiye çıkmasını sağlayın. Aksi takdirde hayatımı sonlandırmayı düşünüyorum."

''BANA 100 BİN LİRA ÇIKSA NE YAZAR?''
Samsun'dan yazan T.L. ise "Astım hastasıyım, bronşitim var. Benim gibi birine 100 bin lira çıksa ne yazar? Ellerinizden ayaklarınızdan öpüyorum. Aynı Sayısal Loto kuponunu 12 yıldır aralıksız olarak oynuyorum ama bir türlü tutturamıyorum. Bu yüzden 1 dairem, 1 arabam gitti. 12 yıldır aralıksız oynadığım numaraları size gönderiyorum. Sizden ricam artık beni de görmeniz" diyerek yardım talebinde bulundu.

''BANA İKİ YARIM BİR ÇEYREK''
Almanya'da yaşayan Ç.R. ise, zarfın içine kolyduğu 50 dolar ile birlikte yolladığı mektubunda, şu ilginç talepte bulundu: "Ben Almanya'da yaşıyorum ama burada Milli Piyango bileti satan bir yer bulamadım. Zarfın içine 50 dolar koydum. Bana 2 yarım, 1 çeyrek yılbaşı bileti gönderir misiniz? Posta masrafı da bana ait!.."

''BENİM GİBİ İNSANLARA DAĞITABİLİR MİSİNİZ?''
Diyarbakırlı Ş.E., şans oyunlarında yüzü gülmeyen isimlerden. Ş.E. derdini anlattığı mektubunda ilginç bir öneride bulundu: "Şans oyunlarından bir türlü para kazanamıyorum. İkramiye kazanan ancak parasını almadıkları için baNkaya kalan paraları şans oyunlarında hiç yüzü gülmeyen benim gibi insanlara dağıtabilir misiniz?"

Milli Piyango İdaresi'ne gelen mektuplardan önemli bir bölümünü bilet talepleri oluşturuyor. İdare'nin mektupla gelen bilet taleplerine yanıt vermek gibi bir görevi yok. Ancak vatandaş zarfın içine parasını da koyunca mecbur kalınıyor ve talep yerine getiriliyor. Tabii ki tekrarı halinde talebin yerine getirilmeyeceğini belirten üst yazı ile birlikte...

EN FAZLA ÇEYREK BİLETE ÇIKIYOR

Son 20 yıllık dönemdeki yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiye, en fazla çeyrek bilete isabet etti.Bu dönemde büyük ikramiyeler 17 kez çeyrek bilete, 2 kez yarım bilete, 1 kez de tam bilete çıktı. Bunda, vatandaşların daha çok çeyrek bilet alması, Milli Piyango İdaresinin de bu nedenle yılbaşı biletlerinin büyük bölümünü çeyrek bilet olarak basması etkili oldu.Özel çekilişlerde şans kürelerinin en sevdiği numara da 3 olarak saptandı. Son 20 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 13 kez 3'le biten ya da 3'le başlayan numaralara isabet etti. Büyük ikramiyenin diğer şanslı numaraları da 2 ve 5 olarak belirlendi.