Kuşadası'nda Yılbaşı Coşkusu Sabaha Kadar Sürdü

Kuşadası'nda yılbaşı coşkusu otel ve tatil köyleri ile eğlence yerlerinde doruğa çıktı

Kuşadası'nda Yılbaşı Coşkusu Sabaha Kadar Sürdü
Kuşadası'nda yılbaşı coşkusu otel ve tatil köyleri ile eğlence yerlerinde doruğa çıktı. Yılbaşı gecesine yüzde yüz doluluk ile giren turistik tesislerdeki yılbaşı baloları ile şehrin çeşitli noktalarındaki eğlence yerlerinde yeni yıl eğlenceleri sabaha kadar devam etti.
Kutsi, Sürmeli Efes Otel'de, Aldo ise Pine Bay Tatil Köyü'nde sahne alırken, hemen hemen tüm turistik tesislerde dans grupları, oryantal gösteriler ve fasıl heyetlerinden oluşan eğlence dolu balolar yılbaşı için Kuşadası'nı tercih edenleri coşturdu. Kuşadası'nda eğlence yerleri de büyük ilgi gördü. Barlar Sokağı, Kaleiçi, Kadınlar Denizi ve sahil bandı üzerinde birçok eğlence yeri tıka basa dolarken, rezervasyon yaptırmayanlar yer bulamadı. Kuşadası'nda oteller ile bar ve diskolardaki yılbaşı eğlenceleri
sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Bu arada, Kuşadası'nda yılbaşı eğlenceleri sırasında vergi denetmenleri boş durmadı. Yılbaşı programı yapan oteller, barlar ve kafeler de vergi dairesi ekipleri denetim yaptı. Kuşadası Vergi Dairesi ekipleri gece boyunca 20 ekiple denetimlerde bulundu. Akşam saat 20.00'den 04.00'e kadar denetim yapan vergi dairesi ekipleri bir çok işletmeye uyarılarda bulundu, bazı işletmelere de tutanak düzenleyerek ceza kesti.