Kaçak sigaralar Van'dan getirilmiş

İstanbul'da polisin operasyonunda bir kamyondaki halı rulolarının arasına zulalanmış şekilde ele geçirilen 50 bin paket sigaranın Van'dan getirildiği

İstanbul'da polisin operasyonunda bir kamyondaki halı rulolarının arasına zulalanmış şekilde ele geçirilen 50 bin paket sigaranın Van'dan getirildiği öğrenildi. Kamyon şoförünün ifadesinden yola çıkan polisin, 2 şüpheliyi daha gözaltına aldığı belirtildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan ihbar üzerine Başakşehir'de ev eşyası ile halı rulolarının bulunduğu bir kamyonda arama yaptı. Yapılan aramalarda halı rulolarının arasına gizlenmiş sigaralar bulundu. Bunun üzerine kamyona el koyan polis şoförü gözaltına aldı. Emniyet müdürlüğünde açılarak incelenen halı rulolarının arasından 50 bin paket sigara çıktı. Sigaraların piyasa değerinin 150 bin lira civarında olduğu belirtildi.

Aracın şoförünün ifadesi doğrultusunda Aksaray'da iki kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi. İki şüphelinin beş yıldızlı bir otelde gözaltına alındığı ve sigaranın sahipleri oldukları belirtildi. Sigaraların Van'dan İstanbul'a getirildiği öğrenildi.