İha Genel Müdürü Fevzi Kahraman, Şehzade Harun Osmanoğlu'nu Ziyaret Etti

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman, geçtiğimiz hafta by-pass ameliyatı geçiren Şehzade Harun Osmanoğlu'nu hastanedeki odasında ziyaret etti.

İha Genel Müdürü Fevzi Kahraman, Şehzade Harun Osmanoğlu'nu Ziyaret Etti
34. Osmanlı Padişahı Sultan İkinci Abdülhamid Han'ın torunu olan Harun Osmanoğlu, Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde, 24 Aralık 2010 Cuma günü by-pass ameliyatı geçirmişti. Başarılı geçen ameliyatın ardından İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman, Şehzade Harun Osmanoğlu'nu hastanedeki odasında ziyaret etti. Kahraman'ın ziyareti sırasında, İHA Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Pazan ve Marmara Üniversitesi öğretim üyesi ve TGRT-FM radyosu program yapımcılarından Prof. Dr. Ekrem Ekinci de hazır bulundu.
Ameliyat sonrası sağlık durumu her geçen gün iyiye giden ve yakında evine çıkacak olan Şehzadenin çocuklarından, eski TGRT ve Türkiye Gazetesi personeli olan Nurhan Sagherji Osmanoğlu ve Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ve diğer aile efradıyla bir süre sohbet eden Kahraman, Şehzadeye acil şifalar diledi. Ziyaret sonrası Kahraman, Pazan ve Ekinci, Şehzade, çocukları, damadı ve torunları ile bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.