Gördes'te güzel yazma ve okuma seferberliği başlatıldı

Manisa'nın Gördes ilçesinde yazılı anlatım becerisi kazandırmak ve var olanı geliştirmek, düzgün yazma konusunda yardımcı olmak, okuma ve yazma beceri

Manisa'nın Gördes ilçesinde yazılı anlatım becerisi kazandırmak ve var olanı geliştirmek, düzgün yazma konusunda yardımcı olmak, okuma ve yazma becerisini birlikte kullandırabilmek, yazılı ifadeyle bireyin kendini tam ve doğru anlatmasına yardımcı olmak amacıyla kampanya başlatıldı.

Kaymakam Davut Gül önderliğindeki kampanyanın tanıtımı için Belediye Kültür Sitesi'nde bir toplantı düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin İncekulak ve şube müdürleriyle Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri katıldığı toplantıda, amaca yönelik ilk, orta ve yüksek öğretim öğrencileriyle diğer vatandaşlar ve kamu görevlilerine yönelik şiir, öykü ve deneme yarışmaları düzenlenmesi kararlaştırıldı. Kampanyanın adının belirlenmesi için de ödüllü bir yarışma açılmasına karar verildi. Kaymakam Gül, Gördeslilerin kampanyanın adına yönelik ilgi çekici önerilerini, yazılı olarak 10 Ocak 2011 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü veya Kaymakamlık "gordes@gordes.gov.tr" eposta adresine göndermesini istedi.