Gölbaşı İlçesinin Spordaki Başarısı

Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürü Rıfat Elçi, 2010 yılında Gölbaşı ilçesinde spor alanında önemli başarılara imza atıldığını, başarıların 2011 yılında da devam edeceğini söyledi.

Gölbaşı İlçesinin Spordaki Başarısı
Elçi, 2010 yılında mevcut olan tenis kortunun yanına nizami ölçülere sahip yeni bir tenis kortu yapıldığını ifade ederek, daha önce aş evi olarak kullanılan Gölbaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait salonun tadilattan geçirilerek Muay-Thai ve diğer uzak doğu sporlarının gelişimi için kuruma kazandırıldığını söyledi.
Kapalı spor salonunun zemini, lavaboları, personel ve idare odaları ile hakem odalarının baştan sona tadilattan geçirilerek yenilendiğini belirten Elçi, "Sentetik çimi biten ilçe stadımızın kenarı da sentetik çim ile kaplanarak atletizm sporunun gelişimine ve halkımızın kullanımına sunulmuştur" dedi.
Elçi, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Kırıkkale'de yapılan 9-13 yaş Badminton Türkiye şampiyonası müsabakalarında İlçemiz sporcularından Resul Emre Öztürkler ve Ahmet Melih Atik kendi kategorilerinde Türkiye birinciliğini elde etmiştir. Başarılarımız sadece Türkiye ile sınırlı kalmamıştır, bunun yanı sıra uluslararası başarılarımız da var. İlçemiz sporcusu Şüheda Emre Fransa'nın Sangatte kentinde düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonasında altın madalya kazanmıştır. Yine Antalya'da yapılan 7. Uluslararası
Eskrim Çocuk Kupasında İlçemiz Halk Eğitim merkezi sporcuları Dünya üçüncüsü olmuşlardır. 2010 yılı sonu itibariyle İlçemizde dokuz spor kulübü ve lisanslı 1369 sporcumuz vardır. 2011 yılı hedefimizde kulüp sayımızı ve lisanslı sporcu sayımızı asgari yüzde 15 seviyelerinde arttırmak vardır. Bu vesileyle ilçemiz sporunun gelişimine verdiği desteklerden dolayı başta Kaymakamımız Ali Edip Budan'a, Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir'e, Milli Eğitim Müdürümüz Aziz Özduman'a, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali
Kaya'ya, İlçemiz Beden Eğitimi Öğretmenlerine, elde ettiğimiz başarılarda emeği geçen antrenör ve sporcularımıza teşekkürler ederken, 2011 yılının daha da başarılı bir yıl olmasını diliyorum".