Eşine Akıl Veren Sekreteri Bir Yumrukta Bayılttı

Bursa'da bir kişi, ayrı yaşadığı eşine akıl verdiğini ileri sürdüğü avukat sekreterini duruşma çıkışında yumruklayarak bayılttı.

Eşine Akıl Veren Sekreteri Bir Yumrukta Bayılttı
Derya K.'nin müracatı üzerine 4 yıllık eşi Uğur K. hakkında 8. Asliye Ceza Mahkemesi'nde "hakaret, kötü muamele, mala zarar verme" suçlarından 6 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Şüpheli Uğur K., adliye çıkışında eşi Derya K.'nın yanında bulunan avukat sekreteri Kadriye Ş.'ye saldırdı. Başına isabet eden yumrukla Kadriye Ş. yere yığıldı. Sinir krizi geçiren kızın yardıma polisler koştu. Adliye karakoluna götürülen kız için ambulans çağrıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından
Kadriye Ş. Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Bu arada şüpheli Uğur K. polis tarafından kısa sürede yakalandı. Dört yıllık eşi Derya K. ile anlaşamadıklarından dolayı boşanma davaları olduğunu söyleyen bir çocuk babası Uğur K., "Eşimin şikayetçi olduğu 8. Asliye Ceza Mahkemesi'nde duruşmam vardı. Kadriye Ş, duruşma salonunun önünde ve dışarda bana hakaret etti. Avukat yanında çalıştığından dolayı, (Burası benden sorulur. Sana şöyle yaparım, böyle yaparım...) diyerek beni kolumdan tuttu. Bende elinden kurtulmak için vurdum" diye konuştu.
Kadriye Ş. ise, "Başıma vurdu. Kendimi kaybettim. Ben kendisine bir şey demedim. Şikayetçiyim" diye konuştu.