Emniyet 2011'e Karakolda Girdi

Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, 2011 yılına yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte karakolda girdi.

Yeni yıla Eskisaray Karakolunda giren Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, 2011 yılına yardımcıları ve şube müdürleri ile sohbet ederek girdi. Sohbetin ardından polis memurlarının yeni yılını tebrik eden Bilici daha sonra yürüyerek kent merkezine indi. Bilici, çarşı merkezine doğru yürüyerek giderken yolda açık gördüğü dükkanların işletmecilerine de selam vererek, sohbet etti.
2011 yılına Adıyaman'ın olaysız girdiğini duyuran Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, yılbaşı gecesinde olası olumsuzluklara karşı tedbirlerin alındığı da sözlerine ekledi.
Yeni yılda suç oranlarını daha da düşürmeye çalışacaklarını dile getiren Bilici, şöyle konuştu:"Olası olaylara karşı tedbirimizi aldık, yeni yıla huzur içinde girdik. Herkese sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum. Yeni yılda Adıyaman'da suç oranlarının daha da düşeceğine inanıyorum. Zaten bu konuda da çalışmalar yapıyoruz. Mobese sisteminin devreye girmesiyle birlikte trafik kazalarında yüzde 16 bir azalma oldu. Bu yılda hem trafikte hem de asayişte suç oranlarını düşürme çabasındayız. Bunun için
planlamalar yaptık üzerinde çalışıyoruz" dedi.