Düzce Valisi Şahin, Yeni Yıla Polislerle Birlikte Girdi

Düzce Valisi Vasip Şahin, 2011 yılına görevi başındaki polislerle birlikte girdi. Polislere tatlı ikram eden Vali Şahin, "Yeni yıla ağzımız tatlı girsin ve öyle geçsin" dedi.

Düzce Valisi Şahin, Yeni Yıla Polislerle Birlikte Girdi
Düzce Valisi Vasip Şahin, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ile birlikte Düzce Osman Çatana Polis Merkezinde ve sokakta görev yapan polis memurları ile birlikte girdi. İlk olarak Osman Çatana Polis Merkezine gelen vali burada polislere baklava ikramında bulundu. Ardından Polis merkezine gerin Şahin, tek tek polislerin yeni yılını kutladı.
Vali Şahin, "Sizler görev başındasınız. Polisimizin en önemli fedakarlıkları da bugünlerde oluyor. Herkes bayram yaparken, tatil yaparken, dinlenip, eğlenirken siz onların tatil yapmasını, eğlenmesini, dinlenmesini ve daha güvenli bir halde gerçekleştirmesini sağlamak için hepiniz ailenizden ayrı görev başındasınız. Asayiş için bir fedakarlık düşüyor sizlere ve bizlere. Ben görevinizi tebrik ediyorum, emeğinize sağlık diliyorum. Yeni yılınızın da huzurlu, mutlu, inşallah sağlıkla ailenizle birlikte daha nice yıllarını geçirmek üzere önümüzdeki yılında öyle olmasını diliyorum. Bundan sonra Düzce olarak daha güveli, daha huzurlu yarınları sizler sayesinde bizler görev içerisinde ümit ediyoruz. Böyle olacağına da inanıyoruz" dedi.
Huzurlu bir yılbaşı geçirdiklerini söyleyen Vali Şahin, "Bana arkadaşlarımın verdiği bilgiye göre herhangi bir problem yok" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Ali Gezer, "Sayın valimizin desteğini arkamızda hissettik. Vatandaşın huzurlu bir yılbaşı geçirmesi için asayiş ve trafik olarak tedbirlerimizi almıştık" şeklinde konuştu.
Emniyet Müdürü Gezer vatandaşlara da uyarılarda bulunarak "Huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyoruz ve vatandaşlardan bize de yardımcı olmalarını istiyoruz. Çağrı merkezlerimiz 24 saat açık. Gördükleri, bildikleri, rastladıkları kendilerine ulaşan bilgileri ve yaşadıklarını anında 155'e intikal ettirdiklerinde en kısa zamanda motorize ekiplerimiz, devriye ekiplerimiz muhakkak intikal edeceklerdir. Bundan emin olsunlar bize her türlü konuda ulaşabilirler. 24 saat biz onların huzuru için varız güvenlikleri için varız. Bundan emin olsunlar her zaman bizleri hissedecekler onlarında bu ilgiyi sorumluluğu bekliyoruz. Bizde kendileri için gece gündüz mesai yapmayı gözetmeksizin tüm arkadaşlarımızla hem ferdi olarak hem genel olarak ilimizin asayişi ve güvenliği için çalışıyoruz. Ben 2011'de de güvenli ve yaşanılası Düzce oluşturmak için tüm çabalarımızı harcayacağımızı tüm Düzce halkına buradan söyleyebilirim" dedi.
Açıklamaların ardından Vali Şahin, Emniyet Müdürü ile birlikte Spor Sokakta tur attılar. Vali Şahin gözleme tezgahında gözleme alan gençlere gözlemeleri kendisi ısmarladı, esnafı dolaşarak yeni yıllarını kutladı.