Didim Kaymakamı Katırcı'dan Hastaneye Yeni Yıl Ziyareti

Didim Kaymakamı Ali Katırcı yeni yıla Didim Devlet Hastanesi'nde giren vatandaşlar ve hastane personelini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Didim Kaymakamı Katırcı'dan Hastaneye Yeni Yıl Ziyareti
Yeni yıl dolayısıyla Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak ve eşi, yeni yılı hastanede karşılayanları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladılar. Kaymakam Katırcı'ya Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr Levent Kaplan ve Hastane Müdürü Cengiz Bayer eşlik ederken, Kaymakam Katırcı ve beraberindekiler ilk olarak Çocuk Polikliniği'ni, ardından diğer polikliniklerde yatan hasta ve hasta yakınlarını tek tek ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Kaymakam Katırcı ve beraberindekiler hastane personelinin de yeni yıllarını kutlarken, hastane yönetimince hazırlanan yeni yıl pastasını Kaymakam Katırcı'nın eşi Hacer Katırcı kesti.
Ziyarette yeni yıllarını hastane de geçiren hasta ve yakınlarını yeni yılda sağlık ve mutluluk dileyen Katırcı, "Bu yeni yılı hastane karşılayan sağlık personelimizin de nedenli bir görev üstlendiklerini biliyoruz. Bu anlamda bizlerde kendilerini bu günde yalnız bırakmak istemedik. Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi en büyük temennimiz"şeklinde konuştu.