Didim'de Yerel Gazeteye Saldırı

Aydın'ın Didim ilçesinde 13 yıldır yayın yapan Yerel Mavi Didim gazetesi dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı

Didim'de Yerel Gazeteye Saldırı
Aydın'ın Didim ilçesinde 13 yıldır yayın yapan Yerel Mavi Didim gazetesi dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Saldırıda işyerinin camlarının kırılırken, işyerinde maddi hasar meydana geldi.
Bu yıl 3.kez saldırıya maruz kalan Gazetenin camlarının taşlarla kırıldığı gözlendi. Olayın, sabaha karşı meydana geldiği öğrenilirken, emniyet mensupları olay yerine gelerek inceleme yaptı. İşyeri sahibi Ergun Korkmaz yaptığı açıklamada işyerlerine yapılan saldırının bu yıl 3. kez yaşandığını belirterek; "Maddi kaybımız söz konusu ancak cana herhangi bir zarar gelmemesi sevindirici. Kim yada kimlerin yaptığını bilmiyoruz. İşyerimize bundan önce yaşanan saldırı sonrasında güvenlik kamerası taktırdık ama yine de saldırı yapılmış. Emniyet mensupları güvenlik kameralarında şüphelileri inceleyeceklerini söylediler. Olayın takipçisi olacağız"dedi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.