Chp Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Huriye Yalçın'a Mektup

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Kuşadalı Huriye Ylaçın'a yazılan mektup, partinin Kadın Kolları üyeleri tarafından sahibine teslim edildi.

Chp Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Huriye Yalçın'a Mektup
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Zühal Samlı aracılığıyla Türkiye geneline yazılan mektuplar, belirlenen adreslere ulaştırılıyor. Kuşadası'nda, Kılıçdardoğlu tarafından İkiçeşmelik Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk annesi 58 yaşındaki Huriye Yalçın'a yazılan özel mektup, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kadın Kolları Başkanı Nimet Dede, CHP Gençlik Kolu Başkanı Emre Fazlılar ve parti üyelerinin katıldığı ziyarette teslim edildi. Ziyaret
sırasında çiçek verilen Huriye Yalçın, mektubu okuyunca gözyaşlarına boğuldu.Kılıçdaroğlu'ndan Huriye Yalçın'a yazılan mektupta şu ifadeler yer aldı:
"Değerli Kardeşim, yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011'in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin. Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli. Değerli kardeşim, 2011 tüm isteklerinin gerçekleşeceği yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak
sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlatacağımız 'Aile sigortası' kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımı umuyorum. 2011'de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi'ne bir telefon edip bildir. O güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana*Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar."
Gözyaşlarını tutamayan Huriye Yalçın ile görüşen Kuşadası CHP İlçe başkanı Mehmet Gürbilek ve Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Nimet Dede, ihtiyaç duyduğunda kendisine destek vereceklerini ve Genel başkan Kılıçdaroğlu'nun özel mektubu doğrultusunda kendilerini istediği zaman ziyaret edebileceğini söylediler.