Boşandığı Eşini Ve Çocuklarını Arıyor

Trabzon'da yaklaşık 5 yıl önce eşinden boşanan Ali Kemal Akyüz, 2 haftadır kayıp olan eski eşi ile 3 çocuğunu arıyor.

Boşandığı Eşini Ve Çocuklarını Arıyor
Polis merkezine eşi ve çocukları için kayıp başvurusunda bulunan baba Akyüz, kendilerini görenlere bin TL para vaadinde bulundu.
Boztepe Mahallesi'nde oturan eşi Aycan, çocukları Merve (12), Yiğit Emre (9) ve Karbeyaz Dolunay'dan (8) 2 haftadır haber alamadığından yakınan baba Akyüz, eşinin akrabalarının da kendilerine ulaşamadığını ifade etti. Eşini ve çocuklarını görenlerin 541 352 84 27 nolu telefona kendisine bildirmelerini ricasında bulunan baba Akyüz eşine seslenerek, "Herkes hata yapabilir. Kimseden çekinmesin, çocukları alıp evine dönsün. Beni daha fazla üzmesin" çağrısında bulundu.
Eşi ve çocuklarının hayatlarından endişe duyduğunu belirten Akyüz, "Bu konuda herkesin desteklerini bekliyorum. Eşimi ve çocuklarımı görüp yerini haber verenlere bin TL para ödülü vaat ediyorum" diye konuştu.
Ali Kemal Akyüz'ün çocuklarının velayetlerinin değiştirilerek kendine verilmesi konusunda Trabzon Aile Mahkemesi'ne açtığı davada mahkemenin "Küçüklerin velayetlerinin geçici olarak anneden alınıp tarafına verilmesini talep etmiş ise de davanın esasını çözecek şekliyle ihtiyati tedbir kararı verilemeyeceğinden davacının ihtiyati tedbir talebinin reddine" karar verdiği öğrenildi.