Bakan Çelik Yeni Yılın İlk Bebeklerine Altın Taktı

Devlet Bakanı Faruk Çelik, yeni yılın ilk dakikalarında Çekirge Polis Merkezi ve Zübeyde Hanım Doğumevi'ni ziyaret etti.

Bakan Çelik Yeni Yılın İlk Bebeklerine Altın Taktı
Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Valisi Şahabettin Harput, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ile birlikte ilk olarak Çekirge Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Karakolda görevli polis ve emniyet müdür yardımcılarının yeni yılını kutlayan Bakan Çelik, daha sonra Zübeyde Hanım Doğumevi'nde çocuklarının doğmasını bekleyen babaların heyecanını paylaştı.
Aileleri tebrik eden Bakan Çelik, daha sonra hastanenin yeni doğan bölümüne geçti. Bakan Çelik, burada Nimet-Kerem Öz çiftinin 2010 yılının son dakikalarında dünyaya gelen kız bebeği ile Havva ve İlhan Çiftçi'nin yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen erkek bebeğini kucağına aldı. Hastanenin 1981 yılından beri hizmet verdiğini ifade eden Çelik, "Şu anda benim kucağımda olan bebek 326 bin 112'nci, erkek olan ise 326 bin 113'ncü bebek. Allah analı babalı büyütsün. Kendilerine uzun ömürler temenni
ediyoruz'' dedi.
Bakan Çelik ve beraberindekiler aileleri tarafından ''Deniz'' ve ''Muhammed Ali'' isimleri verilen bebeklere hediye olarak altın taktı.

"2011 YILINDA MEVCUT HUZUR ORTAMININ DERİNLEŞEREK DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM
2011 yılının ülkeye huzur, barış getirmesini, mevcut huzur ortamının derinleşerek devam etmesini temenni eden Çelik, "Dünya devletleriyle mukayese edildiğinde Türkiye 2010 yılında çok önemli ve güzel bir noktaya geldi. 2011 yılı ise bu her alandaki kalkınmanın daha da büyük bir ivme kazanacağı bir yıl olacak. Bundan hiç kuşkumuz yok. Bu amaca yönelik olarak da hep beraber, topyekün birlik bütünlük içinde çalışmamızı, çabalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Ben inanıyorum ki bu birlik beraberlik anlayışı
2011'de milletimizin, 73 milyonunun yüzünü güldürecek, mutlu edecek. Bildiğimiz gibi 2011 yılı içinde bir de genel seçimler var. O genel seçimlerin de huzur içinde geçmesini temenni ediyorum ve Türkiye'nin istikrarına, barışana, huzuruna katkı sağlamasını da Allah'tan diliyorum'' diye konuştu.

"EN ÇOK BURSASPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU SEVİNDİRDİ"
Yeni bir yıla mutluluk içinde girerken üzüntülü anları hatırlamanın uygun olmadığını ifade eden Bakan Çelik, "2010 yılında Bursaspor'un şampiyonluğu Bursalı bir siyasetçi olarak bizi çok mutlu etmişti, sevindirmişti. Bu başarının sporun her alanında da devam etmesini ve Bursaspor'un yeni başarılar kazanmasını bekliyoruz, diliyoruz, temenni ediyoruz. Üzüldüğümüz olayları gerçekten bu yeni yıla taşımak istemiyoruz. Üzüntüler, kederler orada kalsın, mutluluklar, güzellikler önümüzde olsun, gelecekte olsun''
dedi.
Devlet Bakanı Faruk Çelik, ''Geçen yıl Bursaspor'un şampiyonluğuna inanmıştınız. Bu inancınızı yeni yılda da sürdürüyor musunuz?'' şeklindeki soruyu ise, "Olmaması için bir sebep görmüyorum. O altyapı, o birikim var. Önümüzde ikinci dönem önemli bir süreç ve ben Bursaspor'un yine şampiyonlukta diğer takımlara göre çok daha avantajlı olduğuna inanıyorum'' cevabını verdi.