Anadoluline, 2010'u değerlendirdi

Hollanda merkezli Anadoluline turizm şirketi, düzenlediği yemekli toplantıda geçen sezonun değerlendirmesini yaparken, yeni yıla ilişkin hedefleri kon

Hollanda merkezli Anadoluline turizm şirketi, düzenlediği yemekli toplantıda geçen sezonun değerlendirmesini yaparken, yeni yıla ilişkin hedefleri konusunda bilgi verdi. Hollanda'nın Spijkenisse kentindeki Atlas Hotel'de düzenlenen yemekli toplantıya, Anadoluline'ın sahibi Ahmet Karacadal'ın yanı sıra çok sayıda isim katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ahmet Karacadal, geçen sene 100 bin kişiye hizmet verdiklerini anlatarak, bu sayıyı 2011'de 30 bin artırmayı planladıklarını kaydetti.

Tecrübelerine dayanarak bu hedefi rahatlıkla yakalayacaklarına inancının tam olduğunu ileri süren Karacadal şöyle konuştu: "2010 çok güzel geçti. 100 bin kişiye hizmet verdik. Bu sayıyı daha da artıracağız. THY, Corendon, Sun Expres, Turkuaz, Onur Air, Pegasus ve Transavia gibi saygın havayollarıyla işbirliği yapıyoruz. 1984 yılında kurulan şirketimiz geçen süre zarfında önemli bir gelişme gösterdi. İstanbul, İzmir, Dalaman, Bodrum, Ankara, Kayseri, Antalya, Konya, Sivas ve Elazığ gibi noktalara direkt uçuşlarımız var. En iyi havayolu şirketleriyle yaptığımız uçuşlarımızda bilet satışı yanında, seyahat paketlerimizle 2011 yılında hedeflerimize rahat ulaşacağımızı tahmin ediyoruz. Hollanda'da seyahat alanında yaklaşık 21 yıllık bir tecrübemiz var. Dolayısıyla bu tecrübemizi Anadolu Line ile 2010 yılında iyi bir çıkış yaptığımıza inanıyoruz. Tabii ki bu çıkışta Corendon'un büyük bir desteği oldu. Biz bu işi çok iyi biliyoruz demiyoruz, çünkü çok eksiklerimiz var. Ancak çok iyi bir ekibimiz var, onlara güveniyoruz. Anadolu Line olarak insanımıza hizmeti ayaklarına getirdik. Bundan dolayı mutluyuz. Anadolu Line bundan sonra da 2011 yılında başarılı bir sezonlar getirecektir."

CORENDON'UN YENİ PROJESİ

Corendon Müdürü Berk Güden, Anadoluline'ın çalışmalarından oldukça memnun olduklarını bundan sonra Anadolu Line desteklerinin süreceklerini söyledi. Güden, "1 Nisan 2010 tarihinden itibaren yeni hava yolu şirketi olarak piyasaya çıkıyoruz. Bunun ismi yüzde yüz yerli olan Corendon Dutch Airlines, bu şirketimiz Mısır, Yunanistan ve diğer ülkelere bu yeni isim ile uçacağız. Bir yönü ile bu yeni şirketimiz Avrupa içi turları yapan Transavia şirketine benzer bir şirket olacak. Bu şirket ile Corendon Balkan ülkelerine açılan bir kapı olacak." Diye konuştu.